Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ședința PSD - Mihai Tudose s-a DEZLĂNȚUIT în CEx - Val de critici la adresa lui Liviu Dragnea

Publicat:

a criticat lipsa de comunicare din partid, in timp ce Adrian Țuțuianu a prezentat un sondaj de opinie in care PSD este la scorul prezentat in scrisoarea nemulțumiților, fara a spune cine a realizat sondajul, au declarat surse politice, citate de Mediafax.

Fostul premier a criticat lipsa de comunicare, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

La ședinșa al PSD, de vineri, Adrian Țuțuianu a prezentat un sondaj de opinie in care PSD este la scorul prezentat in scrisoarea din partid.

Citește și: Amnistia INCINGE spiritele in CEx…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

STENOGRAME - Schimb dur de replici intre Nicolae Ciuca și Alin Nica, in ședința PNL (Surse)

17:40, 26.03.2024 - In ședința BPN a PNL s-a decis ca la Timiș sa se mearga in alianța cu PSD. Liberalii vor da candidatul la Primaria Timișoara, iar PSD la CJ Timiș. Aceasta decizie il scoate din joc pe Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș. In acest context, Alin Nica a mers in ședința PNL, acolo unde a avut…

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Conducerea Festivalul International de Film de la Berlin ii apara pe cineasti care au adus critici la adresa Israelului

07:51, 02.03.2024 - Declaratiile in care Israelul a fost criticat cu privire la razboiul din Gaza la Festivalul International de Film de la Berlin din acest an au continuat sa starneasca controverse in Germania, conducerea festivalului aparandu-i vineri pe cineasti de critici, informeaza dpa, citat de AGERPRES. Ministrul…

REACȚII POLITICE Președintele CJ Covasna, critici la adresa lui Marcel Ciolacu

12:05, 27.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor (foto), lider al organizatiei judetene a UDMR, a afirmat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ... The post REACȚII POLITICE Președintele CJ Covasna, critici la adresa lui Marcel Ciolacu first appeared on Informatia Zilei .

Val de critici dupa declaratii ale lui Trump la adresa alegatorilor de culoare, considerate rasiste

09:10, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata, dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor, relateaza AFP.

Ședința cu scantei la PNL. Pareri imparțite privind lista comuna cu PSD SURSE

17:31, 21.02.2024 - Liderii liberali sunt imparțiți in ceea ce privește o ințelegere cu PSD pentru lista comuna la europarlamentare, fiind atat voci in favoarea demersului cu social-democrații, dar și impotriva, fiind considerata mișcarea „o eroare politica”

Coaliția amana decizia comasarii alegerilor. O noua sedinta va avea loc duminica

19:30, 16.02.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, vineri, la emisiunea „LIVE”, de la Digi24, prezentata de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, ca inca nu s-a luat o decizie in coalitia de guvernare cu privire la comasarea alegerilor. O noua sedinta a fost stabilita pentru duminica.

A doua runda de negocieri privind comasarea, eșuata. Discuțiile se reiau vineri

08:20, 13.02.2024 - PSD și PNL s-au intrunit luni pentru a doua oara pentru a lua decizii in privința comasarii alegerilor, dar și daca vor avea candidați comuni la alegerile locale in marile orașe, cat și la prezidențiale. Dupa trei ore de negocieri, cele doua tabere nu s-au ințeles și s-ar putea intruni vineri pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?