Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDALUL care zguduie din temelii CASA MIRESELOR. Trecutul Valentinei a fost dat în vileag

Publicat:

a fost invitata sa participe la emisiunea "Mireasa pentru fiul meu!". Jurnalista a discutat împreuna cu moderatoarea continutul unui mail primit pe adresa emisiunii, câteva acuzatii extrem de grave.

Un expeditor anonim a trimis un mail în care a scris ca Valentina ar fi ramas însarcinata în adolescenta, iar copilul ar fi fost... rezultatul unui incest. Cel care ar fi lasat-o însarcinata pe Vali ar fi fost tatal concurentei. Fata ar fi recurs la un avort, iar parintele a ales sa se sinucida. Zvonurile au fost infirmate.


Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Congresul SUA a intervenit in scandalul din Formula 1! Scrisoare amenințatoare: „Este nedrept, incalcați legea concurenței!”

00:20, 02.05.2024 - 12 membri din Congresul SUA au semnat o scrisoare prin care solicita explicații de la Liberty Media, compania care deține Formula 1, cu privire la respingerea aderarii unei a 11-a echipe, Andretti Global, cu General Motors (GM) furnizor al unitații de putere. Andretti Global și General Motors, prin…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Smiley i-a dat replica lui Dinu Maxer in scandalul „S-a furat mireasa!” Solistul de la AXXA, scos din pepeni!

18:15, 26.04.2024 - Dinu Maxer (50 de ani) a declanșat un atac furibund la adresa colegiilor Smiley și Damian Draghici, chiar in ziua cand aceștia au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Maxer are și el in portofoliu o piesa cu aceeași nume, lansata in urma cu cinci ani, și considera ca ar fi fost sursa de inspirație pentru…

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?