Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scade preţul la gaze! Consumatorii casnici vor plăti cu 3% mai puţin

Publicat:

Preturile medii ale gazelor naturale pentru consumatorii casnici vor scadea in medie cu 3%, potrivit unui comunicat ANRE. Decizia apartine Comitetului de reglementare al ANRE, care a aprobat si mentinerea pretului productiei interne de la gaze la valoarea de 60 de lei/MWh. Pentru aprobarea scaderii, comitetul a tinut cont de mentinerea pretului productiei interne la acelasi nivel, de asigurarea consumului clientilor casnici integral din productia interna, precum si de scaderea costului unitar de transport. Reducerea a fost calculata in functie de ponderea de piata a fiecarui operator licentiat.…

Citeste articolul mai departe pe dej24.ro…  

Sursa articol: dej24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiectul in atentia consilierilor locali: Iata cat vor plati consumatorii racordati la sistemul centralizat de termoficare din Constanta incepand cu 1 aprilie (DOCUMENT)

12:15, 25.04.2024 - Proiectul de hotarare nr. 225 2024 privind stabilirea pretului local al energiei termice furnizata de catre societatea Termoficare Constanta SRL, a pretului facturat populatiei si a subventiei unitare acordata populatiei incepand cu data de 01.04.2024, in municipiul Constanta a fost inclus pe ordinea…

Petiție pentru reducerea prețului la apa in județul Alba, semnata de peste 1500 de cetațeni

17:00, 29.02.2024 - Petiție pentru reducerea prețului la apa in județul Alba, semnata de peste 1500 de cetațeni Petiție pentru reducerea prețului la apa in județul Alba, semnata de peste 1500 de cetațeni USR Cugir a inițiat recent o petiție prin care le solicita cetațenilor din județ sa-și exprime prin semnatura nemulțumirea…

Legumele romanești, mai SCUMPE cu 20% fața de anul trecut! Verdețurile de primavara au devenit un lux

19:00, 28.02.2024 - Verdețurile au devenit din ce in ce mai scumpe in ultimele luni, cu prețuri record care afecteaza buzunarele consumatorilor. O analiza a pieței releva ca legumele din import au inregistrat creșteri de pana la dublu fața de finalul anului trecut, in timp ce prețurile verdețurilor romanești se vor majora…

Reacția Rusiei dupa ce SUA au impus 500 de noi sancțiuni impotriva sa la doi ani de la invadarea Ucrainei

21:35, 23.02.2024 - Ambasadorul Rusiei in Statele Unite, Anatoli Antonov, spune ca cele aproximativ 500 de noi sancțiuni anunțate vineri de Washington la adresa Moscovei sunt menite sa provoace disensiuni in societatea rusa inaintea alegerilor prezidențiale din luna martie, relateaza presa rusa citata de Reuters și AFP,…

Cristian Socol: „E prima data in peste 30 de ani cand prețurile la alimentele de baza scad chiar și cu 29%”

15:50, 16.02.2024 - Cat despre plafonarea facturilor la energie, aceasta a ajutat deoarece a oprit creșterea speculativa a prețurilor. In absența acestei masuri, am fi platit facturi și de doua-trei ori mai mari. In opinia sa, plafonarea trebuie sa continue cel puțin pana in martie 2025.Cristian Socol, despre plafonarea…

Alerta! Romania are cel mai mare preț la energia electrica a consumatorilor non-casnici din UE

14:20, 14.02.2024 - Un proiect de strategie industriala al Ministerului Economiei scoate in evidența dezastrul catre care se indreapta consumatorii non-casnici ca urmare a creșterii uriașe a prețurilor la energie electrica și gaze naturale. Un proiect de strategie industriala al Ministerului Economiei evidențiaza faptul…

De ce nu crește industria romaneasca / Prețul energiei din Romania, pentru o brutarie sau un spital, este cel mai mare din UE - document guvernamental

12:55, 13.02.2024 - Prețurile energiei electrice pentru consumatorii non-casnici din banda 20-499 MWh (industriali), spre exemplu, pentru o brutarie medie sau un spital, sunt cele mai mari in Romania, comparativ cu media UE sau cu o serie de state din imediata vecinatate, se arata intr-un proiect de strategie industriala…

Vitamina D – esențiala pentru menținerea energiei și a starii de spirit optime

00:11, 07.02.2024 - Vitamina D joaca un rol important in absorbția calciului și menținerea sanatații osoase, iar deficitul poate contribui la diverse probleme de sanatate. Vitamina D este cel mai bine asimilata prin expunerea la lumina solara. Atunci cand razele ultraviolete (UV) ating pielea, declanșeaza procesul de conversie…


Ce parere ai despre aceasta stire?