Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia nu renunţă la dialogul cu Occidentul

Publicat:

Rusia nu renunta la dialogul cu SUA si UE, insa nu va tolera tentativele de amestec in treburile interne ale tarii, a declarat , imputernicit al MAE rus pentru drepturile omului.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a trimis arme și instructori militari in Niger, dupa ce junta a intrerupt legaturile cu Occidentul

23:11, 12.04.2024 - Zeci de instructori militari ruși au sosit in Niger ca parte a unui nou acord cu junta aflata la conducerea țarii, care a intrerupt legaturile cu SUA și alte țari Occidentale dupa lovitura de stat. Presa a raportat ca rușii au trimis și un sistem de aparare antiaeriana de ultima generație.

Alianța Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia și China

18:45, 09.04.2024 - Strangerea relațiilor dintre China și Rusia se numara printre cele mai importante consecințe geopolitice ale razboiului pe care il duce Vladimir Putin in Ucraina, scrie pentru Foreign Affairs Alexandr Gabuev, directorul centrului Carnegie pentru Rusia și Eurasia din Berlin.

Occidentul habar n-are ce va face Rusia in continuare

16:56, 03.04.2024 - Membrii cheie ai elitei politicii externe occidentale pretind ca știu care sunt intențiile lui Vladimir Putin. Oficialii proeminenți susțin ca Ucraina este doar prima sa ținta. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat: „Putin nu se va opri la Ucraina”. Președintele Joe Biden a emis…

Rusia este intr-un „razboi sfant”, care apara lumea de „Occidentul satanist”, „ordin” emis de consiliul lui Kirill

15:30, 28.03.2024 - Participanții la Consiliul Popular Rus prezidat de Patriarhul Kirill au adoptat un „ordin” in care au descris invazia rusa din Ucraina drept un „razboi sfant”, prin care Moscova apara lumea de „Occidentul cazut in Satanism”. Documentul a fost publicat pe site-ul oficial al Patriarhiei Moscovei. Consiliul,…

Rusia, cetatea asediata, in viziunea lui Serghei Lavrov: Nu exista nicio indoiala ca Occidentul ne-a declarat razboi

09:35, 17.02.2024 - UE este ghidata de planurile de a furniza Kievului arme cu raza lunga de acțiune care ar ajunge in „inima Rusiei”. Acest lucru a fost declarat de ministrul rus de externe Serghei Lavrov la conferința științifica și practica „Euromaidan: deceniul pierdut al Ucrainei”, noteaza TASS. „Conform datelor…

Uniunea Europeana va renunța la acordul cu Rusia pentru gaze: „Nu avem niciun interes sa prelungim”

12:15, 15.02.2024 - Uniunea Europeana nu vede de ce ar fi nevoie de prelungirea acordului referitor la transportul de gaze rusesti spre Europa via Ucraina, inainte de expirarea sa la sfarșitul acestui an, a declarat, joi, comisara europeana pentru Energie, Kadri Simson, conform Reuters.

Rusia amenința Occidentul: Vom fi foarte duri daca ne „furați” bunurile

11:16, 13.02.2024 - Rusia a avertizat marți Occidentul ca Moscova va fi foarte dura daca Statele Unite și Uniunea Europeana vor confisca „bunurile rusești” in valoare de sute de miliarde de dolari, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?