Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Români morți în Austria după ce au căzut din telecabină

Publicat:

Doi tineri romani, din Maramureș, au murit in urma cu cateva zile, intr-o padure din Austria dupa ce au cazut intr-o prapastie, dintr-o telecabina care transporta lemne. 

Barbații se aflau in padurea din satul Winklsagritz și lucrau la curațarea unei zone de padure, grav afectata de o furtuna. 

70 de membri ai echipelor de salvare s-au mobilizat pentru a recupera corpurile insa nu au mai putut sa faca nimic pentru tineri, aceștia murind pe loc. La fata locului a fost solicitata si interventia unui elicopter.

Anchetatorii nu au descoperit inca modul in care cei doi romani

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii par sa fi pierdut strada, in Romania: Patru tineri au tras cu pistolul de tip airsoft asupra unei mașini

14:50, 14.04.2024 - Patru tineri din județul Maramureș au tras cu o arma de tip airsoft asupra unei mașini, in Sighetu Marmației, județul Maramureș. Unul dintre ei a fost arestat preventiv.Polițiștii din Sighetu Marmației au probat, sambata, activitatea infracționala a unui tanar, de 16 ani.

Doi ucraineni au fost gasiți in munți, dupa 3 zile: Barbații au fugit in Romania ca sa nu mearga la razboi

10:26, 13.04.2024 - Salvamontistii din Maramures au recuperat doi ucraineni, dupa o noapte intreaga de cautari. Tineri le-au spus echipelor de cautare ca sunt de trei zile si trei nopti pe drum, in zona zapada fiind mare, iar temperaturile dificile.

Trei romani au furat cutia milei dintr-o biserica din Austria chiar in timpul slujbei

10:00, 31.03.2024 - Trei romani au furat cutia milei dintr-o biserici din Austria, chiar in Vinerea Mare. Un credincios i-a surprins in acțiune și a dat alarma. Cei trei romani au acționat chiar in Vinerea Mare, cand biserica din mica localitate Retzbach, Austria, era plina de credincioși. Ei au fost vazuți de unul dintre…

Scene impresionante in Baia Mare: Un grup de tineri ajuta un batran cazut pe strada

10:55, 07.03.2024 - O zi aparent obișnuita in orașul Baia Mare s-a transformat brusc intr-un moment de incercare, dar și de solidaritate exemplara, atunci cand mai mulți tineri au intervenit in ajutorul unui batran aflat in dificultate. Incidentul a avut loc in zona Vivo Mall, in timp ce batranul incerca sa traverseze…

O incaierare intre romani și olandezi s-a soldat cu raniți, in Austria. Motivul pentru care s-au luat la bataie

21:40, 26.02.2024 - De la urcarea cu telegondola la incaierare este doar un pas. O bataie intre o familie de romani și una de olandezi a avut loc la schi in Otztal, Austria. Incidentul s-a soldat și cu doi raniți.

Roman disparut in Italia, gasit mort dupa ce a cazut cu masina intr-o rapa

17:41, 19.02.2024 - Un roman dat disparut in Italia la inceputul acestei luni a fost gasit mort weekendul trecut. Se pare ca el a fost implicat intr-un accident de circulație chiar in ziua in care a fost vazut ultima data. Mașina a cazut intr-o rapa si nu fost vazuta din cauza vegetatiei abundente. Dorel Vaduva, de 44…

Bulgarii blocheaza de 7 zile toate camioanele transportatorilor romani incarcate cu marfa catre Austria

10:26, 14.02.2024 - Transportatorii cer autoritaților romane și ambasadorului roman la Sofia sa stopeze controalele abuzive ale autoritaților bulgare asupra camioanelor care transporta marfuri catre și din Austria.

Doi batrani din Mures au fost gasiti morti in casa. Decesul, produs din cauza frigului

08:45, 27.01.2024 - Un barbat si o femeie, de 92, resepctiv 77 de ani, au fost gasiti morti in casa, vineri, 26 decembrie, in satul Campenita, judetul Mures, legistii stabilind ca decesul a survenit din cauza frigului si a unei usoare intoxicatii cu cu monoxid de carbon, a anunțat IPJ Mureș.Batranii au fost gasiți ieri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?