Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Român arestat în Italia, după ce a batjocorit o fată. Iubita lui era la câțiva metri distanță

Publicat:

Un roman de 25 de ani a ajuns dupa gratii, in Italia, fiind acuzat ca a batjocorit o tanara de origine etiopiana, de 21 de ani. Totul s-ar fi petrecut la o discoteca din Roma, unde, la cațiva metri distanța de el, se afla iubita sa. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Un roman a murit in urma unei explozii la o hidrocentrala din Italia

08:55, 10.04.2024 - Un roman de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia. Citește și: Jucandu-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate in urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un…

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Un roman este cautat de polițiștii din Italia, dupa ce spart mai multe mașini și a furat tot ce a gasit. Barbatul este de negasit

20:15, 02.03.2024 - Caz revoltator in Italia. Un roman este cautat de polițiști, dupa ce a spart mai multe mașini și a furat tot ce a gasit. Barbatul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonele in care a ”dat lovitura”. In aceste momente este de negasit!

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.

Radu Dragușin, felicitat de iubita și sora » Ce mesaje a primit in ziua in care a implinit 22 de ani

10:40, 03.02.2024 - Fundașul central Radu Dragușin implinește azi 22 de ani. Iar Tottenham, Ioana Stan, iubita lui, și Meira Dragușin, sora lui, i-au transmis mesaje speciale. Everton – Tottenham se va juca de la ora 14:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport Internaționalul roman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?