Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI. Rulouri cu telemea şi chimen

Publicat:

Mod de preparare Rulouri cu telemea si chimen

Desfaceti cu grija foile de placinta, asezati pe o suprafata curata o foaie, ungeti cu unt/ulei asezati deasupra alta foaie, radeti branza telemea pe 3/4 din suprafata, ungeti capatul neacoperit cu telemea, cu ulei, indoiti capetele, rulati strans

asezati ruloul obtinut in tava de copt unsa cu ulei

– procedati la fel cu restul foilor de placinta, lasand putin spatiu intre ele

– rulourile se ung cu putin ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

– se pudreaza si se servesc calde sau reci

Pofta buna!

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Kadirov spune ca rușii trebuie sa cucereasca Odesa și Harkov in aceasta luna: „Apoi, așezați-l pe Zelenski și forțați-l sa semneze”

15:40, 08.05.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov a declarat, marți, cu ocazia ceremoniei de investire a lui Putin de la Kremlin, ca rușii trebuie sa preia controlul asupra orașelor ucrainene Odesa și Harkov in luna mai. Ulterior, președintele ucrainean Volodimir Zelenski ar trebui „forțat” sa semneze un tratat cu Rusia,…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

12:36, 29.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…


Ce parere ai despre aceasta stire?