Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI - MIERCURI: Garnitură de legume la cuptor cu usturoi şi verdeţuri! Se potriveşte perfect şi cu câteva bucăţele de carne

Publicat:

Pentru ca este astazi este miercuri, va propunem o reteta de post! Garnitura de legume la cuptor cu usturoi si verdeturi este extrem de simpla de pregatit, iar ea este potrivita si pentru cei care nu pot sta departe de carne. Un muschiulet de porc umplut cu ciuperci si afumatura, dar si alte fripturi cu carnea preferata se potrivesc perfect cu garnitura cu legume la cuptor în farfuria ta.


Ca sa pregatesti o garnitura de legume la cuptor cu usturoi si verdeturi pentru patru persoane, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 2 vinete…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Cum sa prepari urzicile fara sa te piște. Rețeta de post – urzici cu usturoi și mamaliga.

08:26, 13.04.2024 - Cand spui primavara, e imposibil sa nu te gandești la urzici cu usturoi și mamaliga. Inca din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abunda in 17 vitamine și minerale esențiale pentru sanatate.

Rețeta hummus cu sfecla roșie și naut. Un preparat perfect pentru postul Paștelui

20:31, 01.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam un preparat perfect, caci poate ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești. Ei bine, noi iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de hummus cu sfecla roșie și naut. Este o mancare carecu siguranța…

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu branza și afine. Desertul rapid și ieftin perfect pentru orice sezon

19:51, 31.01.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura cu branza și afine. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?