Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, este însoţită de fani în toate apariţiile publice

Publicat:

Sa fii fan Eurovison nu e deloc usor. Dupa ce treci prin emotiile si te bucuri pentru castigatorul trofeului, incepi sa-ti faci programul in functie de concertele si evenimentele de promovare. Plus competitia finala.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat si o femeie au incendiat un Coran la Malmo, inaintea inceperii saptamanii Eurovision

08:10, 04.05.2024 - Un barbat si o femeie au dat foc vineri unei copii a Coranului in orasul suedez Malmo, cu o zi inainte sa inceapa festivitatile legate de cunoscutul concurs muzical Eurovision, informeaza dpa.

Donald Tusk isi limiteaza aparitiile publice dupa ce a fost diagnosticat cu pneumonie

14:10, 25.04.2024 - Premierul polonez Donald Tusk isi va restrange aparitiile publice in urmatoarele zile dupa ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anuntat joi biroul sau de presa, potrivit Reuters.''In zilele urmatoare, prim-ministrul Donald Tusk isi va limita activitatea publica.

Cea mai tensionata ediție Eurovison: artiștii irlandezi cer boicotarea concursului din cauza participarii Israelului

04:30, 23.04.2024 - Peste 400 de artisti irlandezi au indemnat-o luni pe concurenta tarii lor la Eurovision, Bambie Thug, sa fie de "partea corecta a istoriei" si sa boicoteze participarea la acest concurs, programat in luna mai la Malmo, Suedia, motivul fiind participarea Israelului, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Israelul dezvaluie cantecul pentru Eurovision dupa saptamani de dispute pe marginea variantei anterioare VIDEO

16:40, 11.03.2024 - Israelul și-a prezentat versiunea revizuita a cantecului cu care va participa la concursul Eurovision, dupa ce versiunea originala a fost respinsa din cauza unor accente politice, potrivit BBC News.

Valeria Pasha, despre raspunsul TRM: ”Atacul este cea mai buna forma de aparare”

10:55, 21.02.2024 - Artista Valeria Pasha, care in acest an a rata șansa de a reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a venit cu o reacție dupa ce compania Teleradio-Moldova a examinat contestația depusa in urma Selecției Naționale. Potrivit Valeriei, raspunsul televiziunii a fost unul previzibil, mai mult decit atit…

Cine ia biletul la Malmo Arena: Ore numarate pentru a decide cine va reprezenta Moldova la Eurovision

12:15, 17.02.2024 - Astazi, vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision. In finala vor fi prezentate cele 11 piese calificate in competiție, in ordinea stabilita prin tragere la sorți pe 17 ianuarie 2024.

Prefectura Maramureș: ordin de incepere a lucrarilor de renovarea energetica a sediului de servicii publice comunitare!

06:05, 11.02.2024 - Instituția Prefectului județul Maramureș a emis ordinul de incepere a lucrarilor și a efectuat procedura de predare a amplasamentului catre S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, care se va ocupa de renovarea energetica a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și inmatriculare a vehiculelor/…

Protestele REPER si AUR nu sunt avizate! Apelul Jandarmeriei Capitalei: 'Pentru desfasurare fara riscuri trebuie colaborare'

12:45, 07.02.2024 - Protestele anuntate pentru miercuri de partidele AUR si REPER fata de comasarea alegerilor nu indeplinesc obligatiile privind declararea si avizarea adunarilor publice, conform prevederilor legale, a transmis Jandarmeria, care a subliniat importanta unui dialog si a unei bune colaborari intre organizator,…


Ce parere ai despre aceasta stire?