Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regimul Putin - fără Dumnezeu! Preotul care a oficiat slujba de comemorare a lui Navalnîi a fost suspendat

Publicat:
Regimul Putin - fără Dumnezeu! Preotul care a oficiat slujba de comemorare a lui Navalnîi a fost suspendat

Preotul care a oficiat o slujba de comemorare a fostului lider al opoziției ruse in luna martie a fost suspendat pentru trei ani. El urmeaza sa indeplineasca sarcina de cititor de psalmi.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Putin, la slujba de Inviere – si-a facut cruce de mai multe ori

13:50, 05.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a participat sambata seara la slujba de Inviere, oficiata de Patriarhul Kirill, un sustinator fervent al liderului rus si al razboiului sau in Ucraina, relateaza Reuters. Putin, intr-un costum de culoare inchisa, camasa alba si cravata rosu inchis, a fost filmat in principala…

Un preot rus care a tinut o slujba de pomenire pentru Navalnii a fost suspendat din functie pentru trei ani

10:50, 24.04.2024 - Un preot ortodox rus care a oficial o slujba de pomenire a fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, in luna martie, a fost suspendat din functiile clericale timp de trei ani, a anuntat Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse, informeaza Reuters, citat de news.ro .

Preot care a facut o slujba de pomenire pentru Aleksei Navalnii, suspendat din funcție pana in 2027

09:35, 24.04.2024 - Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse a anunțat marți suspendarea din funcțiile clericale pentru trei ani a preotului Dmitri Safronov care a oficiat, pe 26 martie, o slujba de pomenire pentru fostul lider al opoziției ruse, Aleksei Navalnii, decedat in detenție la jumatatea lunii februarie,…

Paște in Maramureș – Intoarcerea la tradiții

11:51, 23.04.2024 - In perioada 23 aprilie – 8 mai, Muzeul Satului Baia Mare este gazda expoziției de fotografie ”Paște in Maramureș – Intoarcerea la Tradiții”. Sunt expuse fotografii realizate de angajații Consiliului Județean Maramureș, Centrului Național de Informare și Promovare Turistica Targu Lapuș, Centrului Județean…

Imaginea lui Alexei Navalnii, in sicriul deschis, la slujba de inmormantare: "Curajul tau va straluci deasupra lașitații celor care te-au luat de pe aceasta lume!"

15:15, 01.03.2024 - Echipa lui Alexei Navalnii a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu sicriul deschis și trupul neinsuflețit al disidentului, in timpul slujbei de inmormantare. Atenție, informații și imagini cu un puternic impact emoțional!

Primele imagini cu sicriul lui Alexei Navalnii: Trupul neinsufletit al celui mai notoriu opozant al lui Putin a ajuns la biserica pentru slujba religioasa

13:46, 01.03.2024 - Sicriul cu trupul neinsuflețit al lui Alexei Navalnii a ajuns la biserica din Moscova unde celui mai cunoscut opozant al lui Vladimir Putin i se oficiaza slujba de inmormantare, inainte de a fi inhumat.

Elon Musk i-a suspendat contul Iuliei Navalnaia pe rețeaua X

15:21, 20.02.2024 - Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua sociala X, deținuta de Elon Musk, a fost suspendat marți, la scurt timp dupa ce a postat un apel in care cerea sa i se dea trupul lui Alexei Navalnii pentru a-l putea inmormanta. 


Ce parere ai despre aceasta stire?