Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raul de la „Insula iubirii”, adevărul despre relația cu Alexandra: „Niciodată nu s-a pus problema”

Publicat:

Inca de la participarea Alexandrei la „Insula iubirii”, oamenii s-au intrebat des cum a ramas relația dintre ea și ispita Raul, dupa aventura din Thailanda. De-a lungul timpului, s-au speculat relații, desparțiri și tot tacamul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata plaja din Vama Veche dupa petrecerile de 1 Mai. „Și chiar erau coșuri de gunoi in apropiere”

19:05, 05.05.2024 - Imagini cu plaja din Vama Veche plina cu gunoaie, dupa ce mii de tineri au petrecut aici de 1 Mai, au fost postate pe rețelele sociale, scrie Adevarul.ro, care preia și imaginile. Videoclipul in care nisipul este acoperit de pet-uri, ambalaje și chiștoace de țigari este datat 3 mai. „Și chiar erau coșuri…

VIDEO| Insula de o frumusețe rara din Europa a devenit un loc in care efectiv nu se mai poate trai: problema neașteptata care ii lovește pe 'baștinași'

13:25, 28.04.2024 - Pana la 16.000 de turisti ajung zilnic pe insula Capri din Marea Mediterana, depasindu-i pe cei 12.900 de rezidenti, iar multi dintre acesti vizitatori stau si peste noapte, in conditiile in care din ce in ce mai multe locuinte sunt inchiriate turistilor, ceea ce creeaza probleme rezidentilor, transmite…

Xtra Night Show. David Pușcaș, despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei, noi dezvaluiri: "Mama m-a plasat in societate ca pe un copil problema" / VIDEO

23:55, 18.04.2024 - David Pușcaș a fost prezent in aceasta seara in emisiunea Xtra Night Show și a vorbit despre relația cu Luminița Anghel. Fiul adoptiv al artistei a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu borderline.

Ce impiedica Romania sa devina o forța regionala. Expert roman din SUA: „Avem și o problema de feudalism local”

09:51, 13.04.2024 - Expertul in securitate Marius Ghincea, lector la Syracuse University (SUA), explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce-i lipsește Romaniei pentru a-și putea asigura securitatea și pentru a fi o forța de luat in calcul in regiune. El considera ca o piedica este „feudalismul local”.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?