Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pui umplut cu sărmaluţe în foi de viţă

Publicat:

Carnea de porc si de vita se dau prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare se caleste in ulei. La sfarsit se adauga bulionul si apa si se lasa sa fiarba putin. Cand s-a racit se adauga peste carnea tocata, se mai adauga orezul spalat si scurs de apa, mararul si patrunjelul tocate marunt, piper, sare, cimbru si ou. Se amesteca toate pana devin o compozitie omogena.

Se formeaza sarmalutele in foi de vita.

Puiul se spala, se dezoseasa la piept si se umple cu sarmalute. Se coase ca sa i se dea forma initiala (se leaga si aripile pe langa trup). Se condimenteaza…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Cu ce sa amesteci carnea tocata, ies extraordinare așa

20:35, 30.04.2024 - Deși mulți o cunosc sub numele de Zeița de la Montreal, Nadia Comaneci este la fel de gospodina ca orice romanca, mai ales acum in perioada sarbatorilor de Paște. Așa ca, este momentul sa aflam care este secretul Nadiei Comaneci pentru cele mai gustoase sarmaluțe. Tot de la ea vei afla și cu ce sa […]…

„Aveți grija la carnea tocata și la bere”. Avertismentul ANPC pentru romani inainte de 1 Mai

10:50, 27.04.2024 - Refuzati produsele din carne tocata pentru care exista indoieli privind calitatea si care nu au inscrisa, pe eticheta, data limita de consum sau daca aceasta este modificata sau depasita, transmite directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, avand…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca? 5 REȚETE de salate sanatoase pentru pachet

19:15, 16.04.2024 -  Iata cinci rețete de salate sanatoase, perfecte pentru a fi luate cu tine la munca.Salata cu Quinoa și Legume AsortateIngrediente:– Quinoa fiarta– Roșii cherry taiate in jumatate– Castraveți feliați– Ardei gras taiat cubulețe– Spanac proaspat tocat– Semințe de dovleac prajiteDressing:– Ulei de masline…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?