Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD Satu Mare a decis cu cine merge mai departe. Mesajul transmis lui Victor Ponta

Publicat:

Conducerea organizației jduețene a PSD a decis formula pe care o va sprijini privind șefia partidului la nivel național. Filiala judeteana a PSD sustine mentinerea in continuare a conducerii partidului la nivel national, in frunte cu premierul , a declarat, luni, liderul judetean al social-democratilor, . El a precizat ca in urma sedintei biroului executiv al organizatiei s-a luat decizia sprijinirii actualei conduceri a PSD, formata din , si . “Vom avea un comitet executiv national la care eu voi sustine impreuna…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

AUR sustine candidatul PNL pentru sefia CJ Satu Mare

13:10, 02.05.2024 - Filiala AUR Satu Mare a anunțat, miercuri, ca nu are un candidat propriu și va susține candidatul PNL, Adrian Cozma, pentru șefia Consiliului Județean. Liderul AUR George Simion a criticat susținerea de catre președintele PSD Marcel Ciolacu a candidatului Mircea Govor.

Mesajul transmis de chef Ștefan Popescu, dupa ce s-a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 Chefi la cuțite. Ce a publicat

13:21, 11.04.2024 - Chef Ștefan Popescu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale, dupa ce s-a aflat ca nu o sa aiba echipa in sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul și-a dorit foarte mult sa ajunga in etapa battle-urilor cu concurenții sai, insa a obținut cele mai puține amulete și puncte.

Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO

20:25, 22.03.2024 - Kate Middleton are cancer! Mesajul emoționant pe care l-a transmis! VIDEO Prințesa Țarii Galilor, Kate Middleton , a anunțat in aceasta seara ca a fost diagnosticata cu cancer și ca urmeaza ‘chemoterapie preventiva’. Intr-un mesaj video profund emoționant, filmat la Windsor miercuri, Catherine a dezvaluit…

Catalin Cirstoiu, vizita surpriza la PNL, la filiala PNL Sector 4! Mesajul transmis in filiala condusa de Ionuț Stroe

07:25, 22.03.2024 - Catalin Cirstoiu și-a intrat in rolul de candidat PSD-PNL, pentru primaria București! La doar o zi dupa ce a fost anunțat oficial candidat pentru PMB, acesta a inceput un tur de forța in filialele din București. Surprinzator, a mers la o filiala PNL, la o ședința a PNL sector 4. Anunțul a fost facut…

Mesajul transmis de Simona Halep, dupa reducerea suspendarii: „Aștept cu nerabare sa ma intorc in circuit”

00:01, 06.03.2024 - Simona Halep a primit marți vestea mult așteptata, Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea de la patru ani la doar noua luni, iar fosta lidera mondiala este gata sa revina pe teren.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

Un an de la cutremurele puternice din Gorj. Mesajul transmis de Institutul Național pentru Fizica Pamantului

15:25, 13.02.2024 - Marți, 13 februarie 2024, se implinește un an de la cutremurele puternice din 13-14 februarie 2023 care au zguduit zona Olteniei, ocazie cu care Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a transmis un mesaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?