Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Provocarea parintilor: Tehnologia si impactul acesteia asupra copiilor

Publicat:

Cand vine vorba de ecrane, de accesul copiilor la tehnologie, ne intrebam adesea cum sa ii oferim copilului suficienta tehnologie ca sa se poata adapta contextului actual, dar, in acelasi timp, ca aceasta sa nu ii faca rau.

Si astfel, consumul exagerat si nesanatos de device-uri online si offline devine una dintre cele mai mari probleme si provocari pe care le avem in rolul de parinti.

Copiii romani, conform unui studiu realizat de DDResearch, petrec in medie 4 ore pe zi in fata ecranelor, fata de aproximativ 15 minute pana la varsta de 8 ani si 60 minute dupa aceasta varsta,…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Distracții mari pentru cei mici in Durau Park!

14:15, 03.05.2024 - Durau Park va invita sa sarbatoriți Paștele in aer liber, oferindu-le celor mici, dar și dumneavoastra, cateva ore de relaxare și distracție in aer liber. Principala atracție de luni, 6 mai, cea de-a doua zi de Paște, va fi evenimentul de tip vanatoare de oua (30 de minute-1 ora), destinat copiilor…

Ce avantaje au jucariile muzicale pentru cel mic

13:16, 01.04.2024 - Intr-o lume in care tehnologia și digitalizarea au devenit omniprezente, jucariile muzicale raman un instrument esențial in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Afla din acest articol ce avantaje prezinta aceste jucarii pentru copilul tau! Dezvoltarea abilitaților motorii prin intermediul jucariilor…

Atenție, urmeaza informații cu impact social, emoțional

15:20, 31.03.2024 - Atenție, ne spune directorul Agenției Naționale Antidrog , Comisar-șef de poliție Georgiana-Ramona DABIJA, parinții pot  cauza consumul de droguri copiilor. ”Trebuie sa invațam sa ne cunoaștem copiii” La Dialogurile Puterii, in Campania ”Cu tine, inainte și dupa drog” , discutam fara teama, fara a stigmatiza,…

Inaugurarea primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

12:20, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

Inaugurare primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

08:30, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

Și copiii de la Ceanu Mare vor fi incluși in programul „Masa sanatoasa”

15:15, 29.02.2024 - De programul „Masa sanatoasa” vor beneficia in acest an școlar și elevii de la Ceanu Mare. Prin susținerea și propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj reprezentat de d-na inspector școlar general Marinela MARC, prin efortul și implicarea conducerii Primariei Ceanu Mare reprezentata de d-nul primar…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?