Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima strada solara din lume a fost deschisa. Cat a costat un km de drum acoperit cu panouri solare deosebit de solide

Publicat:

Prima strada solara din lume a fost data in functiune joi in Normandia, in nord-estul Frantei, cu o tehnologie aflata inca in faza de testare prin care un kilometru de drum a fost pavat cu panouri solare deosebit de solide.

Citiți mai multe pe Știrile ProTV!

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) 8 aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti instala panouri solare

14:10, 13.05.2024 - Investiția in panouri solare a devenit o opțiune atragatoare pentru mulți proprietari și companii care cauta noi modalitați de a-și reduce facturile de energie, de a diminua amprenta de carbon și de a deveni mai autonomi din punct de vedere energetic.

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada noaptea. „La varsta asta nu gandești prea mult”

17:25, 05.05.2024 - Nisa, al 5-lea cel mai populat oraș al Franței, le interzice minorilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada dupa ora 23:00. Cei prinși afara neinsoțiți de un adult, vor fi duși acasa, iar parinții risca sa fie amendați.

UE cauta sprijin pentru producatorii europeni de panouri solare impotriva importurilor ieftine din China

05:00, 16.04.2024 - Miniștrii europeni ai energiei cauta soluții pentru a-i ajuta pe producatorii autohtoni de panouri fotovoltaice in fața produselor ieftine din China, informeaza Rador Radio Romania.Reuniți la Bruxelles, cei 27 discuta despre dezvoltarea rețelelor europene de electricitate.

Ambulanța Tecuci, cladire veche de 70 de ani, modernizata și consolidata. Va avea panouri solare si fotovoltaice

15:31, 09.04.2024 - Sediul in care funcționeaza Serviciul de Ambulanța Tecuci, cladire veche de 70 de ani, va fi modernizata și consolidata. Proiectul prevede solutii inovatoare, cum este sistemul inteligent de management energetic, astfel incat sa fie redus consumul de energie.

Tipuri de panouri solare. Ce trebuie sa știi despre energia solara?

09:55, 03.04.2024 - Tot mai mulți oameni cauta surse alternative pentru consumul de electricitate, fie pentru a cheltui mai puțin, fie pentru a proteja mediul inconjurator. Energia solara este una dintre cele mai populare surse alternative, oferind atat beneficii economice, cat și ecologice. Romania se claseaza pe locul…

Proiect pentru instalarea de panouri solare la asociațiile de proprietari

19:31, 14.03.2024 - ■ un proiect lansat de Primaria Roman și Asociația ”Intre Vecini” ar putea finanța 10 asociații de proprietari, prin granturi nerambursabile de 15.000 de euro ■ 82 de asociații de proprietari, dintre care 4 de locatari, vor fi susținute sa aplice pentru a deveni ”comunitați sustenabile” ■ fondurile…

Inedit: Un stadion al unei echipe din Serie A va avea 2400 de panouri solare pe acoperiș

21:10, 21.02.2024 - Arena lui Udinese, „Stadio Friuli”, va beneficia de 2400 de panouri solare care vor fi montate pe acoperiș. Clubul din Serie A a realizat un parteneriat cu compania locala de utilitați Bluenergy Group. Aceasta decizie a fost luata cu scopul de a oferi un ajutor pentru energia verde in țara, precizeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?