Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pretenţiile se ridică în competiţia "Mireasă pentru fiul meu!" Un concurent s-a săturat de iubita lui şi o vrea pe Loredana Chivu?

Publicat:

Competitia "Mireasa pentru fiul meu" se apropie de final. Cuplurile ramase experimenteaza situatii tot mai tensionate, iar gandul unei relatii pe termen lung, dupa incheierea show-ului incepe sa ii sperie pe concurenti si sa observe defectele partenerilor din ce in ce mai des.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Pavel și Dana, iubita lui, vor fi nași pentru Ela și Petrica Nemeș, caștigatorii sezonului 4 Mireasa: „Sa vina nunta!”

17:26, 02.05.2024 - Marian Pavel a anunțat pe rețelele sociale ca el și Dana vor fi nași pentru Ela și Petrica. Cei 4 s-au pozat impreuna și au publicat imaginea in online, fapt care i-a incantat pe fanii Mireasa.

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.

Cand se difuzeaza finala Power Couple Romania. Proba spectaculoasa dupa eliminarea unui nou cuplu

15:45, 12.03.2024 - Seara extrem de tensionata la Power Couple Romania – La bine și la greu: in ediția de ieri a reality show-ului, toate cuplurile eliminate in etapele anterioare au revenit la vila din Gozo. Rasturnarea de situație a nascut dezbateri intense inaintea votului celor ramași in concurs, care au decis ca Daiana…

Surpriza de proporții pentru concurenții ramași in competiția Power Couple Romania: se intorc cuplurile eliminate. Radu Siffredi: ”Am impietrit cand i-am vazut!”

13:10, 11.03.2024 - Reacții surprinzatoare și schimbari de strategie, in aceasta seara, la Antena 1, la inceputul saptamanii finale Power Couple Romania! Cuplurile ramase in joc au parte de o surpriza de proporții: se intorc perechile eliminate in etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anunțul lui Dani…

Inchisoare pentru o relație la distanța. Amorezul a turbat cand iubita i-a refuzat ceva

06:01, 08.03.2024 - Saturat de relația online pe care o avea cu o fata, un tanar i-a cerut sa se vada și fața in fața. Ea a refuzat, iar el a inceput sa o șantajeze pe rețelele de socializare cu publicarea unor filmari compromițatoare.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata, pregatiri inainte de venirea pe lume a fiului lor. Ce i-au cumparat cei doi copilul lor: „Urați-ne succes” / FOTO

12:15, 11.02.2024 - Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata se pregatesc pentru momentul in care iși vor cunoaște primul copil. Cei doi sunt entuziasmați de noua etapa din viața lor și au inceput deja sa faca pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?