Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliția a ridicat patru suspecți în RĂZBOIUL INTERLOPILOR. Vezi de ce sunt acuzați UPDATE Cine a fost dus în arest și ce s-a întâmplat la audieri

Publicat:

Noul episod din razboiul interlopilor, petrecut ieri la mall, cand cele doua tabere rivale s-au batut, a avut o prima reacție din partea Articolul Poliția a ridicat patru suspecți in RAZBOIUL INTERLOPILOR. Vezi de ce sunt acuzați UPDATE Cine a fost dus in arest și ce s-a intamplat la audieri a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Audieri in cazul deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. Cum se apara unul dintre medicii acuzați: „Din dorința de a se razbuna...”

14:40, 16.04.2024 - Mai multe anchete sunt in desfașurare de cand au aparut mai multe informații despre medicii de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, acolo unde mai multe persoane ar fi murit in condiții suspecte. 19 oameni s-ar fi stins subit, unii dintre ei, dupa ce unele cadre medicale ar fi scazut intenționat doza din medicamente…

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Liderul galeriei CSA Steaua, Florescu Andrei, ridicat de polițiști și dus la audieri

12:06, 20.03.2024 - Liderul galeriei CSA Florescu Andrei a fost ridicat, miercuri, de polițiști și dus la audieri. Dosarul privește incidentele din 8 martie, de la meciul de fotbal dintre Dinamo și UTA, cand steliștii au venit in sprijinul celor de la UTA, cand suporterii au

Presedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascati și dus la audieri

12:10, 14.03.2024 - Presedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascati joi dimineata, a anuntat actionarul majoritar al giulestenilor, Dan Sucu. De asemenea, mai multe perchezitii au loc astazi in Bucuresti, Prahova, Ilfov, fiind vizati membri ai galeriei echipei Rapid, afirma surse judiciare, citate de News.ro. 

Ce s-a intamplat cu drepturile femeilor in ultimele luni

15:15, 08.03.2024 - Razboiul din Gaza, legislația din unele state din SUA, deciziile din Franța și Mexic și sarutul de la Cupa Mondiala de Fotbal sunt cateva dintre evenimentele care au afectat viețile femeilor in ultima perioada. In Ziua Internaționala a Femeii, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a indemnat…

Florin Salam, ridicat de poliție și dus la audieri | VIDEO. Ce acuzații i se aduc manelistului

12:05, 08.02.2024 - Florin Salam a fost reținut joi dimineața de poliție intr-un dosar de inșelaciune. Celebrul cantareț a fost dus la audieri dupa ce in ultima perioada s-a confruntat cu mai multe probleme cu legea.


Ce parere ai despre aceasta stire?