Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POL ENERGETIC Cercetătorii japonezi spun că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume

Publicat:
POL ENERGETIC Cercetătorii japonezi spun că în România se află cel mai puternic pol energetic din lume

Cercetatorii japonezi au declarat ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume, . The post POL ENERGETIC Cercetatorii japonezi spun ca in Romania se afla cel mai puternic pol energetic din lume first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

LUPOAICA Cand a fost adusa Lupoaica prima data la Satu Mare

13:11, 28.04.2024 - Statuia Lupa Capitolina a fost adusa in Romania din Italia pentru intarirea moștenirii latine a romanilor. Dupa Unire, cele mai... The post LUPOAICA Cand a fost adusa Lupoaica prima data la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

INTALNIRE Premierul Ciolacu aduce din Qatar investiții de 15 miliarde euro

14:40, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita de lucru de doua zile in Qatar, iar pe agenda intrevederilor se afla dezvoltarea in Romania a unor proiecte de investitii in valoare de 15 miliarde de euro. The post INTALNIRE Premierul Ciolacu aduce din Qatar investiții de 15 miliarde euro first appeared…

PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE

09:35, 16.04.2024 - Cei mai mari producatori de petrol din Uniunea Europeana au fost, in 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) si Romania... The post PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE first appeared on Informatia Zilei .

REVOLUȚIE IN RETAIL Primul supermarket fara scanare sau casieri debuteaza in Romania

13:30, 01.04.2024 - Toate acestea sunt posibile prin intermediul unei aplicații dedicate, dezvoltata de compania chineza CloudPick. The post REVOLUȚIE IN RETAIL Primul supermarket fara scanare sau casieri debuteaza in Romania first appeared on Informatia Zilei .

EXODUL FORȚEI DE MUNCA Impactul Schengen asupra pieței muncii din Romania

19:20, 31.03.2024 - Aderarea Romaniei la Schengen ar putea duce la un exod planificat al lucratorilor asiatici, conform previziunilor. Sectoarele construcțiilor, retailului și industriei auto sunt cele mai susceptibile la impact, cu posibile creșteri salariale și dificultați in menținerea producției. Adaptarea eficienta…

SCHIMBAREA OREI Sambata spre duminica Romania trece la ora de vara

11:05, 30.03.2024 - Ceasul se da cu o ora inainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00. Pentru ca se schimba ora, duminica devine cea mai scurta zi din 2024. The post SCHIMBAREA OREI Sambata spre duminica Romania trece la ora de vara first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGATOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor in Romania

10:10, 28.03.2024 - Aceste estimari ofera o perspectiva asupra tendințelor economice anticipate in perioada urmatoare The post ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGATOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ALERTA IN ROMANIA Dispariția lui Vlad Claudiu Nicolae Dobrescu

10:46, 20.03.2024 - Așadar, orice persoana care poate oferi informații ce pot conduce la identificarea tanarului de 26 de ani, este rugata sa apeleze Serviciul Unic 112, ori sa depuna o sesizare la cea mai apropiata secție de poliție. The post ALERTA IN ROMANIA Dispariția lui Vlad Claudiu Nicolae Dobrescu first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?