Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piese auto aduse din Italia: Un moldovean, cercetat după ce a fost prins la vama Leușeni

Publicat:
Piese auto aduse din Italia: Un moldovean, cercetat după ce a fost prins la vama Leușeni

Un moldovean in varsta de 40 de ani este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu marfa nedeclarata la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe seturi de placuțe auto pentru frane, nedeclarate vamal.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean, prins cu 7 acte false la intrarea in țara: Ar fi platit 250 de euro pentru fiecare

13:50, 19.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un moldovean cu privire la deținerea actelor cu indici de falsificare. Incidentul a fost consemnat in dimineața zilei de 19 aprilie 2024 in punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

07:20, 01.04.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

Un moldovean, cercetat dupa ce a fost prins cu bagajul plin cu cosmetica adusa din Turcia : Individul risca sancțiune contravenționala

17:36, 04.03.2024 - Un moldovean risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a fost prins in timp ce intenționa sa introduca in țara un lot comercial de produse cosmetice. Cazul a fost inregistrat de catre angajații postului vamal de la Aeroportul Internațional Chișinau.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(video) Piese BMW, Iphone și incalțaminte de brand fara acte: Un moldovean prins de echipele mobile ale vamii

11:50, 29.02.2024 - Un moldovean, cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins cu piese auto uzate, telefoane mobile și incalțaminte fara acte de proveniența. Cazul a fost inregistrat de catre Echipele Mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Leușeni-Chișinau.

(video) Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:51, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:41, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

A platit 500 de euro pentru un permis de conducere fals și s-a ales cu dosar penal: Un moldovean, prins la vama

12:30, 02.02.2024 - Un moldovean de 39 ani a fost prins la vama cu un permis de conducere fals și s-a ales cu dosar penal. Totul s-a intamplat ieri, 1 februarie, in jurul orei 16:20 in punctul de Trecere a Frontierei Stanca-Iasi.


Ce parere ai despre aceasta stire?