Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru suspecți au fost arestați în legătura cu moartea celor doi ciobani români, în Italia

Publicat:

Patru barbați au fost arestati, luni, in legatura cu uciderea celor doi ciobani romani, , in varsta de 38 de ani, si , in varsta de 28 de ani, in Italia.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Opt ani de la moartea a doi militari romani in Afganistan. Vizi și Dumi au pierit intr-un atac sangeros al talibanilor

14:35, 07.05.2024 - Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la datorie. Au fost ucisi de talibani infiltrați printre militarii armatei afgane.

Știrile Antena Stars. Hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, prinși in Italia! Furau de la parinți și copii

16:55, 23.04.2024 - Doi hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, au fost prinși in Italia! Cei doi tineri se deghizau in aceste doua personaje și furau de la parinți și copii. Iata ce se știe despre ei, dar și unde au fost prinși de autoritați!

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.

3 romani, arestați dupa ce au torturat o fata de 12 ani, in Italia

12:15, 07.03.2024 - Una dintre cele mai sangeroase povești inregistrate vreodata in Avezzano. Așa e descris un dosar, in cotidianul Il Messaggero, in care trei romani sunt acuzați de mai multe fapte penale, potrivit G4Media. Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis in judecata pentru cinci infracțiuni! Protagonista este…

Azi noapte a fost nebunie in Moscova: jurnaliști și protestari arestați pe strazi. Revolta dupa moartea lui Navalnii

08:01, 17.02.2024 - Politia din Rusia a luat masuri represive impotriva persoanelor adunate pentru a marca moartea liderului opozitiei Alexei Navalnii, o grupare pentru drepturile omului sustinand ca cel putin 100 de persoane au fost arestate, conform Sky News, care citeaza o grupare civica, informeaza News.ro. Filmari…

3 romani arestați in Austria

07:35, 12.02.2024 - Trei romani arestați in Austria dupa ce au furat periuțe de dinți in valoare de 4000 de euro. The post 3 romani arestați in Austria appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?