Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru cauze ale sângerărilor apărute în timpul sarcinii

Publicat:

Astfel, o dereglare a momentului ovulator, cu aparitia sarcinii mai aproape de o noua menstruatie, poate declansa sangerarea la data presupusa. Este totusi o situatie rara, majoritatea sangerarilor avand o cauza medicala de obicei serioasa.

Frecvent, sangerarile mucoasei uterine apar la inceputul unei sarcini si sunt de obicei reduse cantitativ, sub forma unui spotting roz sau rosu.

Semnalul de alarma trebuie sa fie tras numai daca femeia stie ca este insarcinata, in caz contrar ea considerand sangerarea drept o noua menstruatie.

Mai rar sangele este asemanator cu cel…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au aflat motivul pentru care multe femei mor in timpul nașterii: problema intervine la finalul sarcinii

09:46, 22.04.2024 - O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. Intr-un nou studiu, cercetatorii americani de la spitalul Mass General au descoperit ca nivelurile ridicate de proteine legate…

NEPLACERI IN TIMPUL SARCINII Gestionarea disconfortului fara medicamente in timpul sarcinii

13:35, 10.04.2024 - Acest aviz este absolut necesar pentru luarea oricarui medicament, chiar daca el vi se pare nepericulos sau daca il foloseați de obicei inainte de a ramane insarcinata. The post NEPLACERI IN TIMPUL SARCINII Gestionarea disconfortului fara medicamente in timpul sarcinii first appeared on Informatia Zilei…

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care ni-l dedicam noua inșine

19:50, 27.03.2024 - Atunci cand ne gandim la o viata implinita e posibil sa ni se indrepte gandurile spre vreo reteta minune care sa ne ofere si garantia ca asa va fi viata noastra daca le punem toate cap la cap si respectam cele scrise in reteta.  The post TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care…

Semnal de alarma pentru parinți - Timpul in fața ecranelor impiedica dezvoltarea limbajului, arata un nou studiu

04:25, 07.03.2024 - Parinții au fost avertizați ca distragerea atenției copiilor cu ajutorul dispozitivelor și faptul ca au mai mult timp petrecut in fața ecranelor poate duce la faptul ca aceștia invața mai puține cuvinte, potrivit unei noi cercetari. Mai mult de 200 de familii australiene au fost urmarite timp de doi…

Ce face ca o boala rara sa fie rara?

06:55, 29.02.2024 - 29 februarie este Ziua Bolilor Rare si aduce in atenția publicului subiectul bolilor orfane. Aceasta zi este dedicata atragerii atenției asupra nevoilor celor afectați de bolile rare și asupra provocarilor deosebite cu care se confrunta cercetarea și dezvoltarea de terapii. Bolile rare se afla de mult…

Ghid pentru ingrijirea pielii in timpul sarcinii și alaptarii. Recomandarile medicilor Irina Cudritchi și Brigitta Mihai

06:50, 29.02.2024 - Anumite substanțe chimice folosite in cosmetice precum retinoizii, acidul salicilic și parabenii ar trebui evitate in timpul sarcinii și alaptarii, deoarece acestea pot avea efecte negative asupra fatului sau pot trece in laptele matern.

Nou nascuți cu sevraj alcoolic, fenomen in creștere in Romania! Consecințe grave pentru copii

09:55, 27.02.2024 - Potrivit specialiștilor, la nivel mondial 15 din 10.000 de persoane s-au nascut cu sindrom alcoolic fetal. Asta inseamna ca mama a consumat des contitați mari de alcool in timpul sarcinii. In Romania acest fenomen este in creștere, mai ales in zonele sarace din Oltenia sau Moldova.Un medic neonatolog…


Ce parere ai despre aceasta stire?