Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Personalitățile anului 2023 în economie. Pentru un crowdfunding de care ar trebui să scrie manualele de afaceri”

Publicat:

La inceputul fiecarui an Primaria Cluj-Napoca trimite o scrisoare catre toți contribuabilii din oraș in care ii informeaza asupra destinației banilor pe care i-au platit catre municipalitate. Sanatate, educație, mediu, urbanism, etc.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dragos Damian, Terapia Cluj: 527.764 de romani nascuti in 1967 se duc in pensie in 2032. Mediul de afaceri nu este ingrijorat si continua sa creada ca PIB-ul Romaniei se poate dubla in urmatorii 10 ani

12:55, 15.04.2024 - Antreprenorii, corporatistii, bancherii, finantistii, economistii, consultantii, avocatii, lobistii si expertii in afaceri nu par ingrijorati de declinul demografic si de presiunea de pe sistemul de pensii.

Avertismentul unui CEO: cine va plati pensiile decrețeilor? „Venirea a sute de mii de asiatici este o mare necunoscuta“

05:05, 08.04.2024 - Decrețeii se duc peste 5-10 ani intr-o pensie pe care nu mai are cine s-o mai plateasca din cauza scaderii populației active, exodului forței de munca și deșertului de natalitate, scrie directorul Terapia Cluj, Dragoș Damian. Declarația de la Anvers reprezinta un semnal de alarma in plus.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Muncitorii din fabricile de prelucrare, șantierele de construcții și fermele agricole sunt in marea majoritate trecuți de 50 de ani”

12:06, 29.03.2024 - Muncitorii din fabricile de prelucrare, șantierele de construcții și fermele agricole sunt in marea majoritate trecuți de 50 de ani. Ar fi util sa constate asta și politicienii aflați in campanie electorala.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

Dragos Damian, Terapia Cluj: Marcel Bolos, noua schema de ajutor de stat este foarte buna pentru industria farmaceutica. Mai ramane sa convingem functionarii din Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa nu mai urasca medicamentel

09:55, 16.03.2024 - Pentru toți care inca nu sunt la curent cu noua schema a Ministerului Finanțelor Publice privind stimularea investițiilor cu impact in economie sau pentru cei care injura Guvernul ca lasa pacienții fara medicamente mai sus este linkul noii scheme, poate decid unii sau alții sa construiasca o fabrica…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Roșia Montana este acum celebra. Voi cand ați fost ultima data la Roșia Montana?”

09:15, 11.03.2024 - Hai Romania! Caștigarea procesului Roșia Montana este cea mai buna veste a inceputului de an, cu toții eram ingrijorați ca din banii noștri pentru invațamant, sanatate și infrastructura ar fi trebuit sa platim despagubiri de aproape șapte miliarde de Euro pentru un caz despre care nu ne aduceam bine…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Donald Tusk, ne-a fost dor de tine, bine ai revenit la București. Ne-ar placea sa avem un Președinte sau un Prim Ministru ca tine”.

08:51, 08.03.2024 - Va mai aduceți aminte de discursul memorabil a lui Donald Tusk din ianuarie 2019, cand a venit in Romania in calitate de Președinte al Consiliului European? Daca vreți sa vibrați de emoție patriotica, il puteți (re) viziona in online. Discursul a fost rostit in totalitate in limba romana, dar asta nu…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…


Ce parere ai despre aceasta stire?