Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Okonomiyaki: Omletă în stil japonez

Publicat:
Okonomiyaki: Omletă în stil japonez

Similar cu o omleta sau o clatita, okonomiyaki este un fel de mancare japonez extrem de popular. Aluatul se face cu oua, faina, apa, igname ras și varza marunțita. In amestec sunt adaugate ocazional ingrediente suplimentare precum pește, fructe de mare, carne, legume sau branza. The post Okonomiyaki: Omleta in stil japonez first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan!

07:05, 03.05.2024 - Florin Mulcutan este un om de sport cunoscut in Satu Mare si nu numai. De-a lungul anilor a indeplinit numeroase functii importante, printre altele, la Federatia Romana de Box, Ministerul Tineretului si Sportului. The post ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan! first appeared on Informatia Zilei…

FORMULA 1 30 de ani de la trecerea in neființa a lui Ayrton Senna

18:10, 01.05.2024 - La 1 mai 1994, Ayrton Senna iși pierdea viața intr-un tragic accident la doar 34 de ani, pe circuitul de la Imola. The post FORMULA 1 30 de ani de la trecerea in neființa a lui Ayrton Senna first appeared on Informatia Zilei .

Ce se pune in aluatul pentru mucenici moldovenești ca sa iasa foarte pufoși

14:20, 07.03.2024 - Mucenicii moldovenești sunt cel mai gatit preparat din aceste zile, iar rețeta este foarte simpla. Daca vrei sa obții un preparat pufos, moale și aromat, trebuie sa adaugi un ingredient secret in aluat. Iata de ce sfaturi trebuie sa ții cont!

MIGRANȚI PRINȘI LA HOREA Doi ucraineni, arestați pentru calauzirea a 13 cetațeni turci

14:25, 24.02.2024 - In cursul zilei de 22 februarie a.c., polițiștii de frontiera din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Carei, județul Satu Mare, au declanșat o ampla acțiune specifica pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale in zona de responsabilitate. The post MIGRANȚI PRINȘI LA HOREA Doi ucraineni,…

EXCLUSIV FOTO: Un sofer de TIR din Turda s-a rasturnat cu mastodontul intr-o gradina din Buciumi

10:41, 23.02.2024 - In aceasta dimineata, pe DN 1C s-a produs un accident rutier. The post EXCLUSIV FOTO: Un sofer de TIR din Turda s-a rasturnat cu mastodontul intr-o gradina din Buciumi first appeared on Informatia Zilei .

CINEMATOGRAFIE Berlinale 2024: Reflectarea tensiunilor politice prin lentila cinematografica

01:50, 21.02.2024 - Berlinale debuteaza cu o transpunere cinematografica a unei opere literare: Acțiunea filmului „Small Things Like These” se desfașoara in Irlanda anilor '80. In acest an, festivalul recunoscut pentru accentul sau politic este marcat intens de contextul politic contemporan. The post CINEMATOGRAFIE Berlinale…

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?