Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie se plânge pe net de urâțenia inelului de logodnă

Publicat:

O femeie a fost surprinsa neplacut de iubitul ei care s-a decis sa o ceara de soție. Barbatul s-a gandit sa foloseasca un inel cu tradiție in familie pentru marele eveniment, așa ca i-a daruit iubitei lui inelul bunicii. Ea a fost cat pe ce sa izbucneasca in ras și sa strice tot momentul, dar...

Citeste articolul mai departe pe virginradio.ro…  

Sursa articol: virginradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

INCENDIU in centrul Clujului! O femeie este consultata medical!

17:41, 14.04.2024 - Un incendiu a avut loc astazi in Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, in urma caruia, o femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale. Potrivit ISU Cluj, incendiul ar fi pornit de la o tigaie uitata pe foc. Pompierii au reușit sa ajunga la fața locului in timp optim si au lichidat incendiul in totalitate.…

Cum a reușit o femeie sa nasca de doua ori in doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”

17:10, 12.04.2024 - O femeie a uluit lumea, dupa ce a reulit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Femeia a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația ei este incredibila. Tanara de 22 de ani a trecut prin chinuri la care nu se aștepta.

O femeie are o poveste de viata incredibila. S-a folosit de o eroare si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut și a 12-a oara, dar judecatorul a refuzat

06:05, 11.04.2024 - Femeia s-a folosit de o eroare dintr-o lege si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut s-o faca si a 12-a oara, dar judecatorii au considerat ca a profitat destul.Potrivit Krone, o femeie din Austria a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ramas vaduva in 1981, prin divort.

O femeie a cerut anularea unei amenzi, dar a ramas cu ea pe motiv ca a injurat „Nu poate asigura instanța ca a ințeles”

16:25, 09.04.2024 - Judecatoria Oradea a refuzat sa anuleze o amenda incasata de o femeie prinsa ca a aruncat deseuri pe domeniul public dupa ce, verificand procesul-verbal de sanctionare, a constatat ca, in loc sa se apere in fata politistilor locali, ea a injurat.

Scene șocante in Capitala! O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:50, 08.04.2024 - Scene de groaza s-au petrecut in aceasta dimineața, in Capitala. O femeie a decedat dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc. Incidentul tragic ar fi avut loc in Complexul Exigent de pe Bulevardul Timișoara.

Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna

08:35, 26.03.2024 - Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna Continue reading Theo Rose, ceruta in casatorie! Ce i-a gravat Anghel Damian pe spatele inelului de logodna at Tabu.

[BREAKFAST] O femeie de serviciu a fost concediata pentru ca a mancat un sandviș cu ton. Cum a reacționat

13:30, 23.02.2024 - O femeie de serviciu a dat in judecata o importanta firma de avocatura din Londra, dupa ce a fost concediata pentru ca a mancat un sandviș cu ton, ramas pe un platou, intr-o sala de ședințe, scrie The Guardian.   Gabriela Rodriguez, originara din Ecuador, lucra de doi ani ca femeie de serviciu la firma…

O femeie plange cand fuge din orașul Avdiivka, distrus de ruși: "Blestemați sa fie cei care au facut asta"

21:35, 18.02.2024 - Loviturile rușilor nu au distrus doar localitați intregi, ci și familii. Inimile localnicilor sunt zdrobite de durere atunci cand trebuie sa iși paraseasca locuințele peste care rușii au pus stapanire.


Ce parere ai despre aceasta stire?