Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cheamă Marijuana Pepsi și este doctor! A suferit din cauza numelui ei, dar l-a păstrat, dintr-un motiv incredibil. „Mama habar n-a avut că mi-a făcut un cadou”

Publicat:

O femeie in varsta de 46 de ani din ale Americii a primit un nume neobișnuit la naștere – . Dupa ce și-a primit diploma de doctor, ea a explicat motivul pentru care și-a pastrat acest nume, deși a avut de suferit din cauza lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiul unei avocate din Moldova a murit in SUA: A suferit un atac de cord, dupa ce l-au electrocutat polițiștii, intr-o altercație

13:41, 15.04.2024 - Un barbat stabilit de mai mulți ani in Statele Unite ale Americii a murit dupa ce ar fi fost electrocutat de polițiștii americani zilele trecute. Potrivit informațiilor acesta este originar din Republica Moldova și este fiul avocatei Natalia Sprinceanu.

Care sunt cele mai populare sporturi și evenimente sportive in 2024?

10:25, 12.03.2024 - In 2024, peisajul sportiv este intr-o continua dezvoltare, aducand impreuna milioane de urmaritori pasionați și dornici sa asiste la evenimentele pregatite in detaliu și sa-și susțina sportivii preferați. Fie ca doriți sa urmariți aceste evenimente live din tribune sau preferați confortul casei și transmisiunile…

Donald Trump vrea sa il deporteze pe prințul Harry din Statele Unite ale Americii. Ce planuri are, daca va caștiga alegerile: ”Este de neiertat”

20:11, 26.02.2024 - Donald Trump i-a transmis un dur prințului Harry. Fostul președinte a declarat ferm ca il va deporta din Statele Unite ale Americii, daca va caștiga alegerile prezidențiale din anul 2024. Iata ce l-a deranjat pe Donald Trump și de ce nu vrea ca prințul Harry sa mai locuiasca acolo.

Marina Tauber, prima reacție dupa ce a fost sancționata de SUA: „Domnule Logsdon, dar dvs. cine sunteți?”

19:30, 23.02.2024 - Deputata Marina Tauber a venit cu o reacție dupa ce Ambasada SUA la Chișinau a anunțat precum ca, aceasta a fost sancționata de Statele Unite ale Americii. „Domnule Logsdon, dar dumneavoastra cine sunteți?”, a scris parlamentara pe rețele.

Fiul unui fost director al Youtube, gasit mort in camera de camin. Tanarul avea 19 ani: ”El a ingerat un”

17:15, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Statele Unite ale Americii. Fiul unui fost director al Youtube a fost gasit mort, in camera de camin in care locuia. Cauza morții tanarului nu a fost stabilita, dar polițiștii au cateva suspiciuni despre modul in care acesta s-a stins din viața.

Programul Romaniei in Liga Națiunilor: debutam in Kosovo, in septembrie

12:10, 11.02.2024 - Naționala de fotbal a Romaniei și-a aflat joi, 8 februarie, adversarii din ediția 2024/25 a Ligii Națiunilor. Tricolorii au fost repartizați in grupa C2 alaturi de Kosovo, Cipru și invingatoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar. UEFA Nations League 2024/25 va avea efect direct și asupra preliminariilor…

Compania aeriana care reia zborurile catre Statele Unite ale Americii. Prețul de pornire al biletelor

10:50, 07.02.2024 - Vești bune pentru romani! O cunoscuta companie aeriana a anunțat ca va relua zborurile catre Statele Unite ale Americii. Potrivit datelor, in luna februarie 2024, prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o calatorie dus-intors, cu bagaje și taxe incluse.


Ce parere ai despre aceasta stire?