Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moda verii 2012: Poartă pălării ca Charlize Theron sau Nicole Scherzinger!

Publicat:

De curand s-a tuns foarte scurt si isi acopera noua coafura cu o palarie baieteasca, de tip fedora. poarta palarii in acelasi stil!

Vara aceasta se mai poarta palariile cu boruri late, de catre doamnele care vor sa-si protejeze tenul de razele daunatoare. Printre adepte se numara , , sau .

Tot la mare cautare sunt si palariile de tip cowboy, preferate de , Fergie sau .

Foto: Northfoto

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii

10:01, 01.04.2024 - Este important ca parinții sa fie conștienți de aceste riscuri și sa ia masuri de precauție corespunzatoare pentru a-și proteja copiii in timpul vacanței de vara. The post PERICOLELE VERII Topul accidentelor frecvente la copii first appeared on Informatia Zilei .

Turcii anunța bomba verii: Ianis Hagi, cumparat de Galatasaray

15:30, 31.03.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) ar fi fost transferat de Galatasaray. El joaca in prezent la Alaves, sub forma de imprumut de la Rangers. Turcii anunța bomba verii in mercato. Ianis Hagi ar fi fost vandut de Rangers la Galatasaray, clubul la care tatal lui a scris istorie, noteaza Akșam și Fotomac. Ianis Hagi…

Merigo aduce gustul verii și in Parcul Municipal și va așteapta cu inghețata cu Kiwi, Snickers, Oreo sau Bubble Gum

09:50, 30.03.2024 - Inca de zilele trecute, Merigo a deschis punctul din Parcul Municipal, unde va așteapta cu inghețata artizanala cu Kiwi, Snickers, Oreo, Bubble Gum sau Cheesecake cu zmeura. Cei care aleg sa se relaxeze zilele acestea in Parcul Municipal se pot racori cu o inghețata Merigo! Merigo a deschis punctul…

FRUMUSEȚEA VERII Cele mai apreciate 5 plante decorative pentru gradina

13:55, 24.03.2024 - Decoreaza-ți gradina cu aceste plante frumoase pentru a crea un colț de rai in propria ta oaza de verdeața. The post FRUMUSEȚEA VERII Cele mai apreciate 5 plante decorative pentru gradina first appeared on Informatia Zilei .

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Lady Gaga. De ce a plans actrița

21:10, 23.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au facut un adevarat spectacol in cea de-a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 13 martie 2024. Cei doi s-au transformat in Lady Gaga și au pus in scena videoclipul piesei „Alejandro”.

Plase de insecte eficiente și practice, pentru protecția din timpul verii – de unde le comanzi?

18:55, 21.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Cu toții așteptam anotimpul cald pentru a ne bucura de el. Razele soarelui de dimineața, serile calde și zilele insorite la piscina sunt o bucurie pentru toata lumea. Chiar și așa, se intampla foarte multe lucruri in timpul verii care ne afecteaza pe toți. Unul dintre…

Cele mai așteptate filme in 2024! In curand ”Lord of the Rings”, ”Mission: Impossible”, noul Mad Max ”Furiosa” și partea a doua din ”Dune”

12:15, 16.02.2024 - Cele mai așteptate filme in 2024! Noul an cinematografic va fi unul bogat in premiere cinematografice, mai ales ca se adauga multe producții a caror lansare a fost blocata de greva scenariștilor. Cunoscuta platforma IMDb confirma un an cu multe lansari de producții Made in Hollywood, lista in capul…


Ce parere ai despre aceasta stire?