Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ne părăsesc MARII ACTORI! A suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic

Publicat:

Lumea filmului american este din nou in doliu. , cunoscuta din filmul „ - Ziua cartiței” sau serialul „Grey’s AnatomyAnatomia lui Grey”, s-a stins din viata la 86 de ani.

Vedeta se afla internata intr-un spital, dupa ce suferise un infarct. Angela Paton a aparut in 91 de filme si seriale, cele mai multe, dupa ce a implinit 50 de ani.

Alte filme in care a jucat sunt „”, 2003, si „Lolita”, 1997.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inima i-a cedat la 24 de ani. Tragedie la antrenamentul unei echipe din prima liga. Medicii nu l-au putut salva!

15:25, 23.03.2024 - Guillermo Denis Beltran (24 de ani) s-a stins din viața vineri, in timpul unei ședințe de pregatire a lui Real Santa Cruz, din divizia de elita a fotbalului bolivian. Mijlocașul ofensiv columbian a suferit un stop cardiorespirator și a decedat la spital. Tragedie in fotbalul din Bolivia. ...

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! Ce a putut face magnatul cu propria avere. Marturia care va surprinde pe toata lumea

08:16, 15.03.2024 - Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! S-a aflat ce a putut sa faca magnatul cu propria sa avere. Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman in 2024, cu o avere de aproximativ doua miliarde de dolari.Vezi AICI ce a putut sa faca Ion Tiriac cu propria sa avere..

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Un batran de 80 ani a facut infarct la volan

15:40, 21.02.2024 - Un batran de 80 ani a murit, miercuri, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiul Piatra-Neamt. Mașina scapata de sub control a ieșit de pe carosabil. La sosirea primelor echipaje de interventie s-a constatat ca in autoturismul aflat pe spatiul verde era doar conducatorul auto, celelalte…

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.

Adela Popescu, suparata dupa ce Radu Valcan a publicat online o imagine cu ea. „Sa vedeți ce jignire publica a putut face”

12:26, 31.01.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt impreuna de 13 ani și au trei copii. Cei doi sunt activi in mediul online și iși țin la curent fanii cu tot ceea ce face, insa, ultima postare facuta de Radu Valcan a revoltat-o pe Adela Popescu.Adela Popescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?