Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente speciale în casa "Mireasă pentru fiul meu", cu patru zile înainte de marea finală! Concurenţii nu s-au putut abţine

Publicat:

Mai sunt doar patru zile pâna la marea finala a show-ului "Mireasa pentru fiul meu", asa ca emotiile sunt greu de descris în cuvinte. La sfârsitul unui an în care viata lor s-a schimbat foarte mult, concurentii privesc în urma cu nostalgie.

De-a lungul timpului, acestia au trait clipe unice, au fost nevoiti sa treaca prin momente tensinate, au râs, au plâns, s-au enervat si s-au bucurat. 

Un fost concurent de la "Mireasa pentru fiul meu" s-a casatorit! Primele imagini de la nunta

Acum, la final de drum, când…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Primele imagini cu echipele in cursa din Asia Express - Drumul Zeilor. Cum au fost surprinși concurenții in aventura vieții lor

15:15, 23.03.2024 - Noua perechi de vedete au plecat in cea mai mare aventura din viața lor. Asia Express continua pe Drumu Zeilor cu 18 concurenți mai hotarați ca niciodata sa ajunga pana in etapa finala a competiției. Iata cum au fost surprinși aceștia in cursa.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mile Povan a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Primele imagini de la inmormantare/ FOTO

15:00, 01.03.2024 - Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astazi condus pe ultimul drum. Sute de persoane au venit atat la priveghi, cat și la inmormantare. Și oamenii simpli au mers la ceremonie și s-au rugat pentru sufletul lui.

Jador si Jorge, replici taioase la Survivor All Stars! A iesit scandal, nu s-au mai putut abtine: „Ai o inteligenta de imi vine sa ma duc la baie”

22:50, 22.02.2024 - Confruntarile pe traseu dintre cele doua echipe continua, insa victoria poate fi obținuta de un singur trib. Cand dezamagirea se transforma in frustare, tensiunile sunt inevitabile. Concurenții au fost martorii unui schimb de replici rușinos intre Jador și Jorge, cei doi foști coechipieri și-au spus…

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.


Ce parere ai despre aceasta stire?