Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOARTE învăluită de mister la Bălți. Patru persoane au făst găsite fără suflare în propria locuință (FOTO)

Publicat:

În aceasta noapte, la Balti toate, patru persoane dintr-o familie au fost gasite fara suflare în propria lor locuinta, informeaza pentru .

La ora 18.20, la Serviciul 901 a fost recepționat un apel. Oamenii legii au mers la fata locului, fiind chemati de rudele celor decedati. În locuinta zaceau fara suflare un barbat în vârsta de 28 de ani, o femeie în vârsta de 27 de ani și copii acestora, doi baieți cu vîrstele de 5 și 7 ani. 

La ora actuala oamenii legii efectueaza investigatii…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Fiul Gabrielei, disparut in urma cu trei ani, ar fi fost gasit fara suflare in Germania. Pe cine banuiește familia

18:15, 28.03.2024 - Gabriela nu mai are liniște de aproape trei ani, de cand fiul ei i-a spus ca pleaca la munca, in București. Tanarul urma sa se angajeze in Pipera, dar de atunci nu mai știe nimeni de el. Ionuț avea 27 de ani atunci cand a disparut, iar de curand, ar fi fost gasit fara suflare in Germania.

TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința

10:45, 21.03.2024 - Potrivit informațiilor inițiale, cei patru au fost vazuți in viața pentru ultima oara vineri, 15 martie, iar niciunul dintre ei nu fusese raportat disparut anterior The post TRAGEDIE Patru persoane gasite moarte intr-o locuința first appeared on Informatia Zilei .

A furat caruciorul unui bebeluș ziua in amiaza mare: Cum au reușit oamenii legii sa prinda hoțul

13:55, 04.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce a furat un carucior de pe o strada din municipiul Balți. Cazul a fost inregistrat de catre angajații de la Inspectoratul General de Carabinieri.

Moarte invaluita in mister: un barbat și-a gasit iubita fara suflare, langa el in pat. Femeia era membra a PSD

15:50, 03.03.2024 - O femeie din Targu Jiu a murit in somn, langa iubitul ei. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților. Carmen Pecingina, in varsta de 40 de ani, a fost gasita moarta duminica dimineața, chiar de catre iubitul ei. Barbatul s-a trezit și a observat ca femeia nu mai respira. A cerut imediat ajutorul…

Moarte invaluita in mister. De ce ar fi decedat Mile Povan, interpretul de muzica populara gasit fara suflare in propria locuința, la 32 de ani / FOTO

20:30, 27.02.2024 - Fanii muzicii populare trec printr-un adevarat coșmar. Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara de la noi, și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan. Iata de ce ar fi decedat artistul gasit fara suflare in propria…

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. O femeie de afaceri din Targu Mureș a fost gasita fara suflare in apartamentul ei. Pe cine banuiesc surorile Ginei ca ar fi ucis-o / VIDEO

19:01, 16.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni, in apartamentul ei din Targu Mureș. Acum, la aproape un an de la tragedie, familia nu are liniște și il acuza pe iubitul femeii ca i-ar fi facut ceva. Erau impreuna de aproape doi ani, timp in care partenerul ei ar fi influențat-o negativ.

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.


Ce parere ai despre aceasta stire?