Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Morar, în culmea fericirii. Soţia sa a născut!

Publicat:

a devenit tata pentru a treia oara. Prezentatorul de la a trecut prin emotii incredibile, miercuri dimineata, cand sotia sa a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion este in culmea fericirii: soția lui a nascut

20:15, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, este in culmea fericirii, dupa ce soția lui Ilinca a nascut un baiețel.”Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris George Simion, pe pagina personala de Facebook.

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut un baiețel

09:20, 17.04.2024 - Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut un baiețel Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tata. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a nascut marți un baiețel. Sorina Tirca Grozav, fiica fostei mari handbaliste Mariana Tirca,…

De ce emisiunea lui Mircea Badea a fost scoasa din grila de programe pe 14 aprilie. Anunțul facut de prezentatorul de la Antena 3: „Atac ilegal și neprovocat”

07:50, 15.04.2024 - Emisiunea „In gura presei”, prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, nu a fost difzata in duminica, 14 aprilie. Prezentatorul TV a dezvaluit motivul pentru care emisiunea a fost scoasa din grila de programe in noaptea trecuta.Emisiunea prezentata de Mircea Badea la Antena 3 CNN, „In gura presei”,…

Star Matinal. Tzanca Uraganu, in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam. Artistul i-a sarit in aparare: „V-am spus ca...” / VIDEO

10:50, 15.03.2024 - Tzanca Uraganu a fost in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam! Artistul a crezut mereu in nevinovația celebrului manelist și i-a sarit in aparare. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Șerban Huidu, declarații despre educația copiilor lui. Ce pasiuni au Mircea și Rareș, care nu au aparut niciodata la TV

15:25, 05.02.2024 - Șerban Huidu a rupt tacerea și a facut declarații neașteptate despre viața lui de familie, despre copiii lui. Prezentatorul de la „Cronica Carcotașilor” vorbește foarte rar despre baieții lui, pe care nu i-a aratat niciodata la TV. Dincolo de cariera lui pe micul ecran, Șerban Huidu este casatorit cu…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?