Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mega-scandal de spionaj la vârful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

Publicat:
Mega-scandal de spionaj la vârful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, , intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

20:06, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Moscova se teme de spionaj si limiteaza drastic calatoriile oficialilor in strainatate: „Nu poti merge nicaieri”

13:35, 19.04.2024 - Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru Reuters, potrivit News.ro. 

Diplomați ruși expulzați din sediul NATO pentru spionaj. Jens Stoltenberg, detalii de ultima ora

20:20, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Personal diplomatic rus, expulzat din sediul NATO. Stoltenberg: „Realizau activitati de intelligence”

20:00, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, citat de Reuters."Ne-am dat seama ca ei realizau…

Acuzații de spionaj la sediul NATO

19:50, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild. ”Ne-am dat seama ca ei realizau activitati…

Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, expulzat din sediul NATO

18:50, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Secretarul general NATO, reacție dupa ce Macron a propus trimiterea de trupe in Ucraina

20:35, 11.03.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a delimitat luni de afirmatiile presedintelui francez Emmanuel Macron, potrivit caruia aliatii occidentali nu ar trebui sa excluda trimiterea de trupe in Ucraina, dar si de cele ale Papei Francisc, care a sugerat Kievului aiba curajul sa negocieze cu Rusia…


Ce parere ai despre aceasta stire?