Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masterplan de sănătate la Neamț : Reduceri de paturi și internare de zi la Spitalul Județean de Urgență

Publicat:

Masterplanul pe sanatate pare sa fie in dezacord total cu planurile facute public de conducerea județului. Potrivit acestui document, in Neamț vom avea o restructurare a serviciilor oferite de spitale. Conform acestui document, Spitalul Județean de Urgența Piatra Neamț va fi structurat in special pe internari de zi, in condițiile in care vor fi pierdute 150 de paturi, etapizat. Proiectul vorbește despre reducerea numarului de paturi pe fiecare secție, dar in acest moment nu se știe exact care secții vor fi cel mai afectate de spitalizarea de zi. Neoficial, ar fi vorba de 150 de paturi care ar…

Citeste articolul mai departe pe mesagerulneamt.ro…  

Sursa articol: mesagerulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Județean de Urgența Piatra Neamț. O secție, un medic și o mulțime de probleme rezolvate

11:16, 26.04.2024 - Unul dintre medicii care incearca sa continue realizarile celor care au facut școala la Piatra Neamț, precum Costache Andone, Stelian Corneliac, Virgil Razeșu, Gheorghe Iacomi sau  Vasile Bubulac, ca sa-i amintim doar pe cațiva, este dr. Ștefan Gheorghinca, un tanar medic specialist urolog. Pacienții…

Sunt doua milioane de romani fara asigurare de sanatate

11:55, 15.04.2024 - Doua milioane de romani nu sunt asigurați la Sanatate, a declarat ministrul Sanatații, Alexandru Rafila. ”In cursul anului trecut, au fost facute peste 700.000 de consultatii pentru pacientii neasigurati”, a precizat Rafila la Prima TV. Sanatatii. ”O persoana fara asigurare medicala nu beneficiaza de…

Fenomenul bolnavilor de cancer forțați sa dea statul roman in judecata pentru dreptul la viața. Reprezentant al pacienților: „Lupta mai mult cu sistemul decat cu boala”

07:05, 10.04.2024 - Sute de romani diagnosticați cu diverse forme de cancer reușesc sa-și asigure banii pentru tratamentele infernal de scumpe doar dupa ce inving statul in instanța. Statistica arata ca, in fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 20.000 de decese evitabile din patologia oncologica, cu peste 45% mai…

Ministrul Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii”

06:40, 29.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a analizat problema impozitarii concediilor medicale. El pledeaza pentru o abordare prudenta și colaborare intre Ministerul Sanatații, Ministerul Finanțelor și Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru a evalua posibilitatea eliminarii impozitului pe…

Bolos: Cel care sta in concediu medical primeste mai multi bani decat atunci cand este la serviciu. Nu e taxa pe concedii medicale, ci contributie la asigurarile sociale de sanatate

16:55, 28.03.2024 - „Proiectul de ordonanta de urgenta este in forma lui finala la Camera Deputatilor si asteptam sa vedem ce tipuri de modificari mai intervin asupra textului propus. Sa nu uitam situatia in care suntem cu concediile medicale. In cursul anului 2023 am avut 3.263.000 de concedii medicale, am avut 24 de…

Spitalul din Caransebeș se digitalizeaza cu 3 milioane de lei

19:20, 06.03.2024 - CARANSEBEȘ – Vestea cea buna a venit astazi de la Ministerul Sanatații, prin semnatura secretarului de stat Alexandru Rogobete! Proiectul a fost depus vara trecuta de Spitalul Municipal de Urgența in parteneriat cu Primaria Caransebeș, sub titulatura de “Digitalizarea activitații Spitalului Municipal…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?