Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martorul accidentului lui Dan Condrea vorbeşte! "Avea capul adânc îngropat în pământ"

Publicat:

Martorul accidentului în care Dan Condrea, patronul și-a pierdut viața, si persoana care a apelat la urgente a fost astazi chemata la audieri. La iesire, femeia a marturisit cu lux de amanunte cum s-a desfasurat totul.

Aceasta susține ca nu crede ca ipoteza sinuciderii este una viabila, asta pentru ca a vazut cu ochii sai cum mașina a ieșit de pe carosabil, iar mai apoi șoferul a încercat sa o redreseze, dar a intrat în copac.

"Eu eram cu copilul în mașina și pe șosea nu mai era nimeni decât eu și cealalta mașina. Dupa ce m-a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

FOTO - Ghinion pe șosea: Un copac s-a prabușit peste o mașina cu 5 copii, intre Bistrita și Vatra Dornei

09:45, 29.03.2024 - Trei copii cu varste intre 13 si 4 ani au fost dusi la spital, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau alaturi de parinti si de alti doi frati, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud, conform News.ro. `Pe DN 17 Bistrita-Vatra Dornei, in zona localitatii Muresenii Bargaului,…

O tanara de 27 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac și a fost proiectata in gardul unei case

09:21, 07.03.2024 - O tanara de 27 de ani din comuna Giurgita, judetul Dolj, a decedat in noaptea de miercuri spre joi dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea intr-un copac, fiind proiectata in gardul unui imobil.

(video) Prietenul lui Mihai, martorul accidentului care i-a luat viața: „Mașina l-a aruncat la vreo 20 de metri. Nu respira, nu clipea. Ambulanța a venit greu”

13:05, 04.03.2024 - Prietenul lui Mihai, baiatul de 14 ani lovit mortal la Boldurești, a relatat detalii din seara tragica, in care și-a pierdut amicul. Boris a povestit, in cadrul unui interviu cu Adrian Prodan, ca a incercat sa-l traga pe Mihai de maneca, pentru a-l salva, dar și ca și-a sunat rudele, pentru a le cere…

Accident in Baia Mare: A intrat cu mașina intr-un copac și apoi intr-un stalp

17:20, 02.03.2024 - Vineri seara, in jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier produs pe bulevardul Regele Ferdinand din municipiu. ”Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un baimarean in varsta de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus…

O persoana murit arsa intr-o mașina, ca urmare a unui accident rutier petrecut pe o șosea din Alba

17:25, 17.02.2024 - Accident urmat de incendiu intre localitațile Cergaul Mare și Tau. Din informațiile preliminare, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident. In autoturism, posibil o persoana incarcerata. Intervine Garda de intervenție Blaj cu O ASAS și o EPA. La sosirea forțelor…

Tanar de 18 ani ranit grav dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar autoturismul a luat foc

12:01, 15.02.2024 - Un tanar de 18 ani este grav ranit dupa ce, joi, pe DN 38 in apropierea localitatii Amzacea, a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un copac de pe marginea soselei. Autovehicul a luat, arzand in totalitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?