Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manchester United, penalizată dacă va lipsi din Champions League

Publicat:
Manchester United, penalizată dacă va lipsi din Champions League

Daca “diavolii roșii” nu vor reuși sa se califice in sezonul viitor, ii va ustura buzunarul. Dupa 28 de etape disputate, este abia pe locul 6 in clasament. Ocupantele primelor 4 poziții din campionatul englez beneficiaza de calificarea in , iar United este la 9 puncte distanța de aceasta oportunitate. […] The post , penalizata daca va lipsi din first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Champions League: Borussia Dortmund vs PSG - Parizienii, favoriti pentru finala

10:50, 01.05.2024 - Borussia Dortmund - PSG, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 1 mai, de la ora 22:00, pe Signal Iduna Park, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

EHF Champions League: CSM Bucuresti vs Krim Ljubljana - O simpla formalitate

09:45, 24.03.2024 - CSM Bucuresti - Krim Ljubljana, meci contand pentru mansa a doua a play-off-ului pentru sferturile de finala din Liga Campionilor, este programat, duminica, 24 martie, de la ora 17:00, la Sala Polivalenta, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

Champions League: Real Socidead vs PSG - Nu este loc de surprize

10:15, 05.03.2024 - Real Socidead - PSG, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Erik ten Hag, convins ca Manchester United poate prinde un loc de Liga Campionilor: „Simt ca ne indreptam in direcția buna”

13:00, 24.02.2024 - Erik Ten Hag, antrenorul celor de la Manchester United, crede ca echipa sa se poate bate pentru loc de Liga Campionilor. Antrenorul olandez este mulțumit de ultimele evoluții ale „diavolilor”. Echipa sa se afla in acest moment la cinci puncte de locul patru, ultimul care duce in grupele Ligii in sezonul…

Champions League: Porto vs Arsenal - „Tunarii”, favoriti pe Dragao

10:20, 21.02.2024 - Porto - Arsenal, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?