Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MAE avertizează românii care călătoresc în Olanda: a apărut al treilea focar de gripă aviară!

Publicat:

informeaza cetatenii romani care se deplaseaza sau se afla deja pe teritoriul Olandei cu privire la faptul ca Ministerul olandez al a anuntat, vineri, aparitia celui de-al treilea focar de gripa aviara, la doua ferme de pasari din localitatea Kamperveen, provincia Overijssel.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza: Exista riscul ca gripa aviara sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite

14:56, 30.04.2024 - Un oficial de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat marti ca exista riscul ca virusul gripei aviare H5N1 sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite prin intermediul pasarilor migratoare.

Atenționare de calatorie: Vor fi afectați romanii care calatoresc in Grecia

17:35, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde miercuri vor avea loc greve in sectorul transportului public. Astfel, sunt asteptate perturbari majore, fiind modificate programul autobuzelor, metroului, trenurilor si taxiurilor, noteaza news.ro.

Koeman iși avertizeaza jucatorii inaintea amicalului Olandei cu Germania

22:55, 25.03.2024 - ”Olanda trebuie sa fie mai calma cu mingea in amicalul impotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seara grea la Frankfurt”, și-a avertizat selecționerul Ronald Koeman jucatorii inaintea partidei de pregatire de marți cu Germania.

Romanii care calatoresc in Germania, avertizați cu privire la greva insoțitorilor de bord ai Lufthansa

21:55, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Federala Germania ca vor fi organizate greve ale insotitorilor de bord angajati ai companiei de zbor Lufthansa.

Focar de gripa aviara la Baluseni. A aparut intr-o gospodarie in care se aflau doar 12 pasari

18:40, 07.03.2024 - Focar de gripa aviara la Baluseni. A aparut intr-o gospodarie in care se aflau doar 12 pasari Un focar de gripa aviara a fost inregistrat in localitatea Baluseni, a anuntat, joi, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Teodor Harabagiu, relateaza agerpres.ro.…

Focar de gripa aviara la Targu Jiu

14:00, 19.02.2024 - Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a anunțat existența unui focar de gripa aviara la Targu Jiu. Gripa aviara a fost depistata la doua lebede gasite moarte pe lacul de acumulare de la Vadeni. Diagnosticul a fost confirmat de Institutul de specialitate din București. Au…

Atenționare MAE pentru romanii care calatoresc in zonele unde sunt cazuri de malarie

09:00, 13.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe le reaminteste cetatenilor romani care intentioneaza sa calatoreasca in tari cu zone afectate de cazuri de malarie sa se informeze asupra conditiilor din acele zone si ca este de preferat ca anterior deplasarii sa se adreseze unui cabinet de vaccinari internationale.

Recomandari MAE pentru romanii care calatoresc in țari cu risc ridicat de malarie

23:05, 12.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie, recomandandu-le cetatenilor romani care merg in strainatate sa se informeze privind conditiile de calatorie, in contextul cresterii numarului de cazuri de imbolnavire cu „malarie de import”.


Ce parere ai despre aceasta stire?