Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kylian Mbappe pleacă de la Paris Saint-Germain

Publicat:
Kylian Mbappe pleacă de la Paris Saint-Germain

, atacantul lui PSG, a anunțat ca va pleca de la echipa. ”Voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes in aceasta duminica”, a aratat Mbappe intr-un videoclip pe platforma X.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal uriaș intre Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi, inainte de meciul PSG - Toulouse: „Pereții se zguduiau”

08:35, 14.05.2024 - Kylian Mbappe a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni dupa ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului. La scurt timp, superstarul francez a evoluat in ultimul meci de ”Parc des Princes”, scor 1-3 cu Toulouse, scrie digisport.ro .

Kylian Mbappe a marcat la ultimul sau meci pe Parc des Princes

08:45, 13.05.2024 - Kylian Mbappe a marcat la ultimul sau meci pe Parc des Princes ca jucator al echipei Paris Saint-Germain, care a fost invinsa cu scorul de 3-1 de formatia FC Toulouse, duminica seara, in etapa a 33-a (penultima) a campionatului de fotbal al Frantei.

„S-a decis!” Starul croat pleaca de la Real Madrid, iar Kylian Mbappe ii „fura” numarul

18:50, 11.05.2024 - In cursul zilei de vineri, 10 mai, Kylian Mbappe, in varsta de 25 de ani, a anunțat oficial ca va pleca din vara de la Paris Saint-Germain. Atacantul francez ramane liber de contract la sfarșitul lunii iunie, iar cea mai probabila destinație este Real Madrid, scrie digisport.ro .

Mbappe si-a oficializat plecarea

10:45, 11.05.2024 - Fotbalistul francez Kylian Mbappe si-a oficializat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul sezonului dupa ce a jucat sapte ani la acest club, fara a-si anunta viitoarea destinatie, informeaza AFP. „Este ultimul meu an la Paris SG, nu voi prelungi si-mi voi incheia aventura peste cateva saptamani,…

Mbappe se pregatește sa-și ia ramas bun de la PSG. Cand va juca ultimul meci pe teren propriu al sezonului

15:40, 09.05.2024 - Kylian Mbappe se pregatește sa joace ultimul sau meci pe Parc des Princes pentru Paris Saint-Germain, intr-un moment plin de semnificație pentru fotbalistul in varsta de 25 de ani. Eliminarea echipei PSG din Liga Campionilor a adus un gust amar pentru Mbappe și colegii sai, insa acest lucru nu ii va…

FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor

15:05, 09.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Champions League, dupa ce a invins, pe Parc des Princes, cu 1-0 pe Paris Saint Germain. Avand in vedere ca și in partida tur .... The post FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor first appeared on Informatia Zilei .

PSG ia in calcul un transfer spectaculos de 200 de milioane de euro a lui Lamine Yamal de la Barca

11:45, 24.04.2024 - Paris Saint-Germain cauta sa il transfere pe Lamine Yamal, starul Barcelonei, pe care il identifica drept un potențial inlocuitor pentru Kylian Mbappe. Campioana din Ligue 1 ar pregati o oferta de 200 de milioane de euro, potrivit Le Parisien, potrivt mediafax.

Poliția franceza intarește securitatea pe stadionul PSG dupa amenințarile Statului Islamic

17:05, 10.04.2024 - Poliția franceza a intarit miercuri securitatea in jurul stadionului Parc des Princes al echipei Paris Saint-Germain (PSG), in urma unor amenințari de atacuri din partea Statului Islamic, care se adauga ingrijorarilor legate de securitate inaintea Jocuril


Ce parere ai despre aceasta stire?