Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kremlinul se foloseşte de actorii pro-ruşi din Moldova pentru a justifica o agresiune împotriva Chişinăului (ISW)

Publicat:
Kremlinul se foloseşte de actorii pro-ruşi din Moldova pentru a justifica o agresiune împotriva Chişinăului (ISW)

Kremlinul incearca probabil sa foloseasca actorii pro-rusi din Moldova pentru a destabiliza democratia si societatea moldoveneasca, pentru a impiedica aderarea Moldovei la (UE) sau chiar pentru a justifica viitoare operatiuni hibride sau conventionale impotriva Moldovei, scrie Institutul pentru (ISW) in ultima sa evaluare a conflictului din Ucraina, in care porneste de la interviul pe care guvernatoarea Gagauziei, , l-a acordat televiziunii ruse de stat , noteaza news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul a intensificat atacurile și operațiunile de informații impotriva Harkovului pentru a forța oamenii sa paraseasca orașul (ISW)

09:56, 23.04.2024 - Rusia a intensificat operațiunile de informare impotriva ucrainenilor in orașul Harkov. Kremlinul distruge Harkovul pentru a-i convinge pe ucraineni sa fuga din oraș și sa stramute milioane de oameni in țara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), potrivit Ukrainskapravda.

ISW: Kremlin incearca sa foloseasca actorii pro-ruși pentru a destabiliza Chișinaul. Cazul Guțul

15:05, 09.04.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) susține ca Rusia incearca sa foloseasca actorii pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza țara. Intre timp, potrivit presei ruse, Evghenia Guțul, bașcana Gagauziei, este la Moscova, intr-o vizita de lucru.

Rusia se folosește de bașcana Gagauziei ca sa destabilizeze R. Moldova sau sa-și justifice viitoare operațiuni (ISW)

10:25, 09.04.2024 - Kremlinul incearca sa foloseasca actori pro-ruși din Republica Moldova pentru a destabiliza democrația și societatea moldoveneasca, a transmis Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in ultima sa evaluare. Astfel, Rusia vrea sa impiedice Moldova sa intre in Uniunea Europeana sau chiar sa iși justifice…

Invinuirea Ucrainei pericliteaza securitatea Rusiei

13:26, 26.03.2024 - Kremlinul pare sa fi acordat prioritate planului de a invinovați Ucraina pentru atacul din 22 martie in detrimentul potențialelor riscuri de securitate interna, susține Institutul pentru Studiul Razboiului.

Potrivit avertismentelor unor experți, Moscova pregatește terenul in vederea invadarii Moldovei

07:45, 19.03.2024 - Kremlinul folosește in cazul Moldovei o retorica foarte similara celei lansate inaintea invadarii Ucrainei, dupa cum afirma Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), relateaza The telegraph citat de stiripesurse.md Potrivit acestei instituții, metodele Moscovei sunt concepute in așa fel incat sa…

Moldova scapa, momentan, de Rusia. Transnistria nu vrea alipire și independența, susțin ucrianenii

21:35, 25.02.2024 - Regiunea separatista moldoveneasca, controlata de Rusia, nu va cere sa se alipeasca Rusiei, a declarat duminica șeful serviciilor de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, intr-o conferința presa la Kiev, potrivit The Kyiv Independent.Ingrijorarile au aparut dupa ce Institutul pentru Studiul…

Institutul pentru Studiul Razboiului: „Moscova pune bazele unei posibile operațiuni militare in Moldova“

07:05, 17.02.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului susține ca Rusia folosește o retorica fața de Moldova foarte asemanatoare cu cea manifestata fața de Ucraina inainte de invazie. Declarațiile unor oficiali ruși fac referire nevoalata la un posibil „scenariu militar” pentru apararea rușilor din Transnistria.

Americanii dau alerta: 'Kremlinul pregatește o operațiune in Moldova, asemanatoare cu cea practicata inainte de invazia in Ucraina' (ISR)

13:55, 15.02.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) din Statele Unite susține ca Rusia vrea sa demareze „o operațiune hibrida” in Republica Moldova. „Kremlinul desfașoara operațiuni de informare impotriva Moldovei, foarte asemanatoare cu cele pe care Kremlinul le-a folosit inainte de invaziile sale in Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?