Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Johnny Depp a cântat alături de Marilyn Manson la Golden Gods Awards

Publicat:

a fost surpriza serii, miercuri, la din , cu ocazia , cand a urcat pe scena si a interpretat la chitara doua melodii alaturi de , conform starpulse.com.



Celebrul actor, care la inceputurile carierei sale a cochetat si cu muzica, a cantat impreuna cu Manson coverul "" (Eurythmics) si piesa "".

In cadrul galei, de la a primit premiul pentru cel mai bun basist, premiu ce poarta numele muzicianului de la Slipknot

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Sean Diddy, artist ziua și proxenet noaptea? Prințul Harry este menționat in dosar

19:15, 29.03.2024 - Sean Diddy (54 de ani), pe numele sau real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe in SUA! Celebrul rapper, producator și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat intr-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietațile muzicianului…

Banksy ar putea fi forțat de tribunal sa-și dezvaluie numele real

10:30, 10.03.2024 - Celebrul artist Banksy, a carui identitate a fost mereu sursa de speculații, ar putea fi forțat sa-și dezvaluie numele real in instanța, dupa ce doi colecționari au intentat o acțiune in justiție.

Catalin Bordea, tatuaj atipic! Cuvantul pe care și l-a inscripționat pe piele le-a dat de gandit fanilor / FOTO

13:45, 23.02.2024 - Catalin Bordea și-a facut un tatuaj atipic. Celebrul comediant și-a inscripționat pe piele un cuvant care le-a dat de gandit fanilor lui de pe rețelele de socializare. Iata ce și-a tatuat juratul de la iUmor pe corp, de aceasta data!

Usher s-a casatorit in mare secret, dupa concertul de la Super Bowl. Cine e soția celebrul cantareț

18:25, 14.02.2024 - Usher și Jennifer Goicoechea au decis sa se casatoareasca in secret dupa terminarea show-ului din pauza de la Super Bowl. Marele eveniment ar fi avut loc pe data de 11 februarie, in Las Vegas, așa cum relateaza CNN, conform datelor de pe certificatul de casatorie obținut de publicația internaționala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?