Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care să nu faci niciodată: strică preparatul rapid

Publicat:
Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care să nu faci niciodată: strică preparatul rapid

Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea cartofilor. Aceștia nu trebuie fierți in apa rece. Se adauga in cratița abia dupa ce apa incepe sa fiarba. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Castraveții tai au ramas rotunzi și nu s-au alungit? Greșelile care iți strica recolta

20:00, 10.04.2024 - Cei mai buni castraveți sunt cei cultivați de noi, in propria gradina. Daca faceți acest lucru, probabil ați observat situația in care castraveții au ramas rotunzi și nu s-au alungit. De ce? De ce uneori nu se alungesc castraveții Castraveții sunt foarte ușor de crescut și se numara printre cele mai…

S-a aflat ingredientul secret pentru tinerețea veșnica: poate incetini procesul de imbatranire a omului

02:05, 05.04.2024 - Proteina ursului de apa poate incetini procesul de imbatranire a omului, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știința. Astfel de creaturi pot indura cele mai extreme condiții din lume și pot supraviețui.

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum faci cel mai bun spanac de post. Ingredientul secret care ii da un gust divin

19:10, 20.03.2024 - Pe toata perioada postului, gospodinele iscusite evita sa gateasca mancaruri de dulce. In aceasta perioada, cel mai cautat este spanacul, pentru ca se gatește ușor și simplu și se regasește printre preferințele tuturor romanilor. In continuare va aratam, pas cu pas, cum faceți cel mai bun spanac de…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?