Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul care îmbogățește savoarea oricărui preparat. Este ideal în dieta mediteraneană

Publicat:
Ingredientul care îmbogățește savoarea oricărui preparat. Este ideal în dieta mediteraneană

Ingredientul care imbogațește savoarea oricarui preparat. Este ideal in dieta mediteraneana

Condimentele sunt intotdeauna cheia succesului. O cunoscuta autoare de carți de bucate a dezvaluit care este acea planta mediteraneana cu care nu ai cum sa dai greș, indiferent de preparat, potrivit adevarul.ro.

este blogger și autoarea carții de bucate”, bestseller . Printre prieteni insa, ea este poreclita „”, intucat aceasta planta este aproape nelipsita din orice rețeta de-a sa.

„Nu folosesc niciodata patrunjel doar…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Mihaela Bilic: „Fisticul este ideal pentru DIETA. Inghețata și branza sunt alimente antidepresive”

11:35, 13.04.2024 - Mihaela Bilic, autoarea carții „Foamea sufletului”, da noi sfaturi persoanelor care vor sa țina cure de slabire. Ea a vorbit despre beneficiile consumului urmatoarelor alimente: fistic, inghețata și branza. Mihaela Bilic: „Fisticul este un aliment foarte concentrat” Medicul recomanda consumarea a 10…

Nutriționist: 15 reguli pentru slabit fara sa ții dieta

14:00, 01.04.2024 - Tania Fantana, nutriționist, prezinta cateva reguli pentru slabit, fara dieta. 1. Nu schimba nimic in felul in care mananci acum, dar redu cantitatea de mancare cu 25%. 2. Renunța la bauturile cu calorii: sucuri, freshuri de fructe sau legume, cafea cu zahar sau miere etc. 3. Mananca zilnic o porție…

Siropul care da toata savoarea mucenicilor. Cum se prepara și care este ingredientul secret

14:26, 08.03.2024 - Mucenicii sunt nelipsiți din tradiția romaneasca, fiind savurați in fiecare an pe data de 9 martie, cu ocazia sarbatorii creștin ortodoxe a Sfinților Mucenici. In aceasta zi, gospodinele din intreaga țara se straduiesc sa pregateasca acest desert delicios, imparțindu-se in doua categorii: cele care…

Ce sa pui in ghiveciul cu „Limba soacrei” pentru o planta viguroasa. Ingredientul simplu din bucatarie care o va face sanatoasa

11:30, 08.03.2024 - Limba soacrei, denumita științific și Sansevieria, este o planta de interior rezistenta și ușor de intreținut, dar are nevoie de anumite condiții pentru a crește viguroasa. Iata ce sa pui in ghiveciul plantei! Este un ingredient simplu din bucatarie pe care multe gospodine il folosesc aproape zilnic!…

Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?