Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la o casă din satul Dulcele, aparținător de Gurahonț

Publicat:

ISU informeaza ca duminica dimineața, in jurul orei 05:15, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la... The post Incendiu la o casa din satul Dulcele, aparținator de Gurahonț appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu la vegetație uscata, pe 4 hectare, intre Dulcele și Zimbru

09:30, 17.04.2024 - ISU informeaza ca, in data de 16 aprilie, in jurul orei 13:30, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui... The post Incendiu la vegetație uscata, pe 4 hectare, intre Dulcele și Zimbru appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Razie la Sebiș. Polițiștii au confiscat material lemnos și au dat amenzi in valoare de 60.000 de lei

13:50, 24.03.2024 - Acțiune de amploare sub coordonarea Serviciului de Ordine Publica, polițiștii orașului Sebiș, ai secțiilor rurale 9 Sebiș și 10 Gurahont, impreuna cu cei ai Serviciului... The post Razie la Sebiș. Polițiștii au confiscat material lemnos și au dat amenzi in valoare de 60.000 de lei appeared first on…

Incendiu de vegetație uscata pe DN 79 A, in zona Gurahonț

18:50, 23.03.2024 - Pompierii aradeni au fost solicitați sa intervina, sambata, pe DN 79 A, in zona Gurahonț, acolo unde 300 de metri patrați de maraciniș și vegetație... The post Incendiu de vegetație uscata pe DN 79 A, in zona Gurahonț appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu izbucnit la o anexa din Chisindia

17:00, 01.03.2024 - ISU Arad: In aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 14:15, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la... The post Incendiu izbucnit la o anexa din Chisindia appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

INCENDII de vegetație uscata in doua localitați din Alba. Recomandarile pompierilor pentru prevenirea arderilor necontrolate

16:30, 27.02.2024 - INCENDII de vegetație uscata in doua localitați din Alba. Recomandarile pompierilor pentru prevenirea arderilor necontrolate INCENDII de vegetație uscata in doua localitați din Alba. Recomandarile pompierilor pentru prevenirea arderilor necontrolate Pompierii din Alba au intervenit marți dupa-masa in…

Pompierii aradeni intervin la un incendiu izbucnit la o casa din cartierul Șega

19:25, 08.02.2024 - In urma cu puțin timp la 112 a fost semnalat un incendiu care a izbucnit la o casa din Arad, in cartierul Șega. La locul... The post Pompierii aradeni intervin la un incendiu izbucnit la o casa din cartierul Șega appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Gorj: Pompierii intervin la trei incendii de vegetație uscata

18:10, 05.02.2024 - Trei incendii de vegetație uscata au loc luni dupa-amiaza in diferite localitați din județul Gorj. Un incendiu a izbucnit in comuna Draguțești. De asemenea, pompierii militari din Motru intervin la un alt incendiu de vegetație uscata in comuna Samarinești, satul Bazavani. Se acționeaza cu o autospeciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?