Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inca ne alegem liderii dupa aceleasi criterii ca gorilele: Cum poti accede daca nu te incadrezi in sablon

Publicat:

Lumea corporatista nu difera foarte mult de societatile tribale sau de sistemul ierarhic intalnic in lumea animala. La gorile, de exemplu, rolul de lider este asumat de masculii cu spinari argintii. Acestia au si alte atribute pe langa culoarea blanii din partea dorsala: un fizic mai dezvoltat, o capacitate de a emite sunete mai puternice, postura impozanta, lasand impresia de lideri innascuti.

Sablonul unui lider coporatist include, de asemenea, o statura de peste 1,75 metri, voce pregnanta, fire argintii in parul des si o infatisare fizica care nu-i tradeaza varsta. Dar, ca orice moda…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caius Covrig iși doneaza ziua și face apel la umanitate! „Hai sa facem echipa și sa-l ajutam pe Alin!”

12:50, 16.04.2024 - Caius Covrig știe foarte clar ca in echipa poți muta munții din loc. De mai bine de 15 de ani, face performanța in echipa: prima data in sport, apoi in business. Acum, a venit vremea sa demonstreze ca o poate face și atunci cand vine vorba despre acte caritabile, pentru ca „facerea de bine este arta,…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Lumea va experimenta un al doilea „șoc chinezesc”, cu o abundența de bunuri ieftine, scrie Wall Street Journal

13:00, 03.03.2024 - Pentru a rezolva problemele economice, China crește producția de bunuri care depașesc cererea interna, a scris Wall Street Journal (WSJ). Țarile din intreaga lume vor experimenta un al doilea val de importuri din China, dar ultimul val de produse chinezești a dus la falimentul unor fabrici din Occident,…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

O noua terapie contra cancerelor pancreasului și colonului

19:35, 14.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Anvers a pus la punct o noua terapie celulara, care distruge mecanismul de aparare a tumorilor, a anunțat universitatea intr-un comunicat. Noua terapie ar putea constitui un progres important in lupta contra cancerelor pancreasului și al colonului, transmite…

Somonul conține compuși unici, care reduc colesterolul

22:45, 08.02.2024 - Somonul este un pește gustos, dar și foarte bun pentru protejarea sanatații. Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au identificat cel puțin patru compuși prezenți in acest pește, toți contribuind la reducerea colesterolului rau. Se știe ca aceasta forma de colesterol se acumuleaza in vasele…


Ce parere ai despre aceasta stire?