Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, discurs entuziasmant la Paris: Simona a făcut o afirmaţie îndrăzneaţă despre jocul practicat acum pe zgură

Publicat:

Detinatoarea trofeului la a debutat in turneu cu o victorie spectaculoasa cu (47 WTA) si abia asteapta partida de joi (nu mai devreme de ora 18.00, Eurosport) cu (87 WTA).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Ce mișcare in piața media! Platforma de streaming care va acoperi integral Jocurile Olimpice: „Acces complet la cea mai mare competiție din lume”

14:51, 22.03.2024 - Veste importanta pe piața media, in perspectiva Jocurilor Olimpice. Platforma Max, o extensie a Warner Bros. Discovery, care urmeaza sa fie lansata in Romania pe 21 mai, va transmite integral, in online, fiecare moment al competiției de la Paris. E alternativa in materie de streaming pentru TVR, postul…

De 8 Martie, gimnastele au facut spectacol pentru mamele lor

09:15, 08.03.2024 - Sportivele din lotul național petrec Ziua Femeii in cantonamentul de la Izvorani și le-au pregatit mamelor un cadou inedit. De 8 Martie gimnastele care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris le-au pregatit mamelor o surpriza “muta”. Andreea Preda a exprimat prin gesturi momentul in care un…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

PlayStation Plus adauga la colecție trei jocuri noi de PS4 și PS5 in luna februarie

10:30, 02.02.2024 - Utilizatorii de console PlayStation 4 și PlayStation 5 cu abonamente PlayStation Plus Essential vor avea la dispoziție in februarie trei jocuri lansate relativ de curand pe car ele pot adauga in colecția personala. Este vorba despre un joc care se lanseaza direct pe PlayStation Plus din prima zi, alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?