Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gripa a facut prima victima: primul deces al acestui sezon, confirmat

Publicat:

Un barbat în vârsta de 85 de ani din județul Suceava a murit din cauza gripei, acesta fiind primul deces înregistrat în acest sezon.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stelian Ion: Traficul rutier din Constanta a fost dat peste cap de primarul Chitac. Noua victima este cartierul Tomis Nord"!

13:45, 26.02.2024 - Noile reguli de circulatie care vor fi instituite in arealul delimitat de bulevardul Tomis, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lapusneanu si strada Suceava de catre municipalitate sunt criticate de presedintele USR Constanta. Prima etapa din proiectul de reorganizare a traficului rutier in cartierul…

Numarul cazurilor de gripa in județ a scazut de la 125 la 55 pe saptamana

11:05, 21.02.2024 - Numarul cazurilor de afecțiuni respiratorii inregistrate in județul Suceava in saptamana 12-18 februarie a.c. a scazut semnificativ fața de saptamana precedenta, conform datelor statistice furnizate de Direcția de Sanatate Publica.Cea mai mare reducere a numarului de cazuri este la gripa, unde au ...

Medic de familie, despre gripa de sezon: „O epidemie mai severa ca acum nu țin minte sa fi vazut in ultimii zece ani!”

15:25, 18.02.2024 - Un medic de familie trage un semnal de alarma in privința numarului foarte mare de cazuri de gripa inregistrate in acest sezon, in special la copii. Epidemia este considerata cea mai grava din ultimii zece ani.

DECES LA SATU MARE Gripa face prima victima in acest an

22:10, 13.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post DECES LA SATU MARE Gripa face prima victima in acest an first appeared on Informatia Zilei .

Gripa face prima victima la Satu Mare

22:06, 13.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post Gripa face prima victima la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Inca un incendiu soldat cu deces in mai puțin de 24 de ore in Suceava

12:41, 05.02.2024 - O femeie a fost extrasa carbonizata, luni, din casa sa cuprinsa de flacari, in comuna Brodina, județul Suceava. La primele ore ale dimineții, alte doua persoane au murit in urma unui incendiu intr-un bloc din Suceava.

Romania, la un pas de epidemie de gripa! Medic: ,,Este un sezon de infectii respiratorii care pune, realmente, probleme”

11:10, 01.02.2024 - Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere abrupta a cazurilor de gripa, fiind inregistrate și decese cauzate de aceasta boala. In acest context Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a anunțat ca ,,daca vor exista trei saptamani care depasesc media multianuala de numar de cazuri de…

Romania, la un pas de epidemia de gripa! Medic: ,,Este un sezon de infectii respiratorii care pune, realmente, probleme”

11:05, 01.02.2024 - Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere abrupta a cazurilor de gripa, fiind inregistrate și decese cauzate de aceasta boala. In acest context Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a anunțat ca ,,daca vor exista trei saptamani care depasesc media multianuala de numar de cazuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?