Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghiță, în Serbia. Scenarii-BOMBĂ în LOVITURA secolului după ce a fost prins

Publicat:

"In primul rand, situația lui Sebastian Ghița nu este clara. Sebastian Ghița nu a ajuns la București. El este un cetațean fara o condamnare, adica un om nevinovat, care se afla pe teritoriul unui stat strain și poate sa ceara, de exemplu, azil politic pentru ca a fost parlamentar, pentru ca a lucrat cu secrete etc. Gandiți-va ca Serbia este o țara favorabila Rusiei. M-aș fi așteptat ca Sebastian Ghița sa se ascunda in state cum ar fi Turcia, țari favorabile americanilor. Dar iata ca vorbim despre o zona controlata de Rusia.

Nu știm daca nu depune cerere de azil politic și daca aceasta…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia amenința dur Romania dupa construcția unei baze NATO langa Marea Neagra: 'Clubul sinucigașilor NATO taraște civili obișnuiți in astfel de aventuri!'

20:11, 18.03.2024 - Construirea celei mai mari baze NATO din Europa pe teritoriul Romaniei reprezinta o „amenințare pentru București”, transmite vicepreședintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Consiliului Federației Ruse, Andrei Klimov. Context: Cea mai mare baza militara NATO din Europa va aparea in Romania. Este…

MAE l-a chemat pe ambasadorul Moscovei și i-a transmis un protest. Rusia nu restituie Tezaurul ci pretinde ca Romania ii datoreaza 4 miliarde de dolari

15:30, 17.03.2024 - Rusia nu admite ca ar avea de restituit Tezaurul Romaniei, așa cum a confirmat inclusiv Parlamentul European, ci pretinde ca Romania ar avea de platit Rusiei circa patru miliarde de dolari, drept “reparații” pentru faptul ca Romania a luptat impotriva URSS in cel de-al doilea Razboi Mondial. Ministerul…

Independența energetica a Europei, o himera

13:35, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu au suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica. Analiza datelor Eurostat demonstreaza ca masurile luate in ultima perioada nu a modificat semnificativ nivelul…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

Ambasadorul Marii Britanii la București: Romania face o treaba excelenta crescand bugetul Apararii la 2,5% din PIB. E aliatul nostru cheie pentru protejarea flancului sud-estic

10:41, 18.02.2024 - Romania si Marea Britanie au o relatie foarte puternica pe plan bilateral in materie de aparare, iar Londra ia in considerare sa participe la coalitia recent infiintata in Marea Neagra intre Romania, Turcia si Bulgaria pentru deminarea apelor, a spus ambasadorul britanic, care si-a inceput recent misiunea…

Ambasadorul Marii Britanii la București: Romania face o treaba excelenta crescand bugetul Apararii la 2,5% din PIB. E aliatul nostru cheie pentru protejarea flancului sud-estic

13:40, 16.02.2024 - Romania si Marea Britanie au o relatie foarte puternica pe plan bilateral in materie de aparare, iar Londra ia in considerare sa participe la coalitia recent infiintata in Marea Neagra intre Romania, Turcia si Bulgaria pentru deminarea apelor, a spus ambasadorul britanic, care si-a inceput recent misiunea…

Rusia ar putea face armata obligatorie in Europa. Tot mai multe forțe europene vorbesc de reintroducerea serviciului militar

20:56, 02.02.2024 - Din cauza amenintarilor Rusiei, oficiali ai Apararii din tot mai multe țari europene, inclusiv Romania, vorbesc de reintroducerea serviciului militar sub diverse forme, obligatoriu sau voluntar.

Peste 6% din dosarele in ­asteptare la CEDO sunt plangeri venite din tara noastra

00:21, 29.01.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a emis anul trecut 1.014 hotarari, cu 13% mai putine fata de 2022, in timp ce 68.450 de dosare erau in asteptare, fata de cele 74.650 de la sfarsitul anului 2022, a declarat presedinta CEDO, Siofra O’Leary, potrivit agentiei EFE, preluata de Agerpres. Vorbind…


Ce parere ai despre aceasta stire?