Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Georgi Petkov, cel mai bătrân portar care a jucat pentru o națională din Europa

Publicat:

Bulgarul Georgi Petkov a intrat in istoria fotbalului european, vinerea trecuta, cu ocazia partidei pe care reprezentativa țarii sale l-a susținut in Cipru (1-1), in Grupa 3 din Seria C a Ligii Națiunilor. Avand varsta de 42 de ani, 8 luni și doua zile la ora disputarii partidei, Petkov a devenit cel mai batran portar care a jucat pentru o naționala din Europa, devansandu-l pe irlandezul Elisha Scott (care avea 42 de ani și 6 luni, in 1936). Jurnaliștii de la Marca au remarcat ca, in momentul debutului bulgarului in reprezentativa țarii sale, eveniment produs pe 23 decembrie 1998, cu ocazia unui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

Centura rutiera care unește o autostrada, un drum național și unul expres. Proiectul se afla la CNAIR spre avizare

13:00, 10.04.2024 - Noi legaturi importante de drumuri din Romania prind contur dupa ce studiul de fezabilitate al centurii de nord-est a municipiului Arad a fost transmis pentru avizare Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR.

Un candidat din Arad a incercat de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, dar a picat mereu proba teoretica

16:36, 11.03.2024 - O persoana din Arad a incercat, in ultimii ani, de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, insa de fiecare data a cazut la proba teoretica, acesta fiind si recordul detinut de un candidat din judet, unde promovabilitatea la acest examen a fost in 2023 de aproximativ 40%.

O persoana a incercat de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, dar a picat mereu proba teoretica

15:25, 11.03.2024 - O persoana din Arad a incercat, in ultimii ani, de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, insa de fiecare data a cazut la proba teoretica, acesta fiind si recordul detinut de un candidat din judet, unde promovabilitatea la acest examen a fost in 2023 de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

Accident pe centura Ineului: o femeie e in stare grava la spital

19:55, 11.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe centura Ineului. Un șofer a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe camp. „Accident rutier in care a fost implicat un autoturism, pe centura orașului Ineu. Posibil doua persoane incarcerate. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospeciala…

Fostul copil rebel al lui Mititelu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Imi iau la revedere de la prima mea iubire. Oricat am decazut, mereu am luptat!”

16:55, 07.02.2024 - Dragoș Firțulescu, fostul cobil rebel al Baniei, și-a anunțat, la 34 de ani, retragerea din fotbalul profesionist. Lokomotiv Ruse, o formație din ligile inferioare ale Bulgariei, a fost ultima oprire din cariera celui care a petrecut ani buni la U Craiova. Disparut de ceva timp din prim-plan, dupa ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?