Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franta exclude ipoteza unui tir de la sol in prabusirea avionului Air Algerie

Publicat:

Secretarul francez de Stat pentru Transporturi, , a anuntat vineri ca Parisul respinge "inca de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, foarte improbabil si chiar imposibil" in prabusirea in Mali a avionului Air Algerie cu 116 persoane la bord, relateaza AFP.

"Indepartam inca de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, foarte improbabil si chiar imposibil", a spus acesta.

, care a precizat ca doreste sa fie "foarte prudent", a reamintit ca au existat "conditii meteorologice extrem de proaste".

Secretarul

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța nu se lasa. Vrea ca UE sa nu mai fie „vasalul” SUA. Parisul iși dorește un NATO european

15:25, 26.04.2024 - O 'forta de reactie rapida' a Uniunii Europene, evocata joi de presedintele francez Emmanuel Macron si destinata unor operatiuni de tipul evacuarii de cetateni din tari in criza, ar putea sa fie infiintata in 2025, a anuntat vineri ministrul francez al fortelor armate, Sebastien Lecornu, informeaza…

Franța a prezentat cum se pregatește pentru Jocurile Olimpice

15:15, 24.03.2024 - Parisul se pregatește in mod activ pentru Jocurile Olimpice din 2024. Muncitorii curața și aranjeaza zona de pe digurile Senei. Președintele francez Emmanuel Macron a promis sa se scalde in riu pentru a demonstra ca apa din Sena este curata. Au ramas doar trei luni pina la Jocurile Olimpice.

China va coopera cu Franța in vederea incheierii razboiului din Ucraina

18:45, 13.03.2024 - Reprezentantul special al Chinei pentru afaceri eurasiatice, Li Hui, a discutat cu diplomații francezi despre razboiul din Ucraina și a precizat ca Beijingul va coopera cu Parisul cu privire la razboiul din Ucraina. Despre aceasta relateaza RBC-Ucraina cu referire la serviciul de presa al Ministerului…

Rusia „a calcat Franța pe coada” in Africa. Cum explica Putin declarațiile razboinice ale lui Macron

12:16, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin spune ca reacțiile dure ale omologului francez Emmanuel Macron la adresa Rusiei au legatura cu implicarea Moscovei pe continentul African, in țari unde Parisul avea influența și interese. 

Se naște noul mare jucator din Europa: emirul Qatarului pompeaza o suma uriașa

15:50, 28.02.2024 - Emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani, a semnat marti, in prima zi a vizitei sale de stat in Franta, un acord privind angajamentele de investitii ale Qatarului in valoare de 10 miliarde de euro in economia franceza la orizontul anilor 2030, noteaza AFP. Franța a depașit recent Germania și este…

Moment istoric in Europa: Franța și Ucraina au semnat un document care va pune 'pe jar' Rusia

00:26, 17.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au semnat vineri seara, la Paris, un acord bilateral de securitate menit sa garanteze un sprijin civil si militar pe termen lung pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, relateaza AFP. Potrivit acordului, Franta se angajeaza…

Razboi in Ucraina, ziua 724. Ajutor militar de pana la trei miliarde de euro din partea Franței

00:15, 17.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 724. Ucraina a semnat un acord de securitate cu Franța, care presupune ca Parisul sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldații ucraineni și sa trimita pana la trei miliarde de euro ajutor militar in 2024.

Mobilizare sub asteptari pe Lotul 3 al Autostrazii Bucurestiului. In ce stadiu sunt lucrarile FOTO

10:15, 06.02.2024 - Secretarul de stat in Transporturi, Irinel Scrioșteanu, a trecut marți in revista realizarile constructorului privind lucrarile pe Lotul 3 al Autostrazii Bucureștiului, spunand ca sunt sub așteptari.


Ce parere ai despre aceasta stire?