Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Sophia Loren a împlinit 80 de ani. Cum şi-a sărbătorit diva ziua de naştere

Publicat:

Diva italiana a inaugurat joi, in Ciudad de Mexico, la muzeul Soumaya al magnatului , o expozitie consacrata celei de-a 80-a aniversari a sa. "Nu este o celebrare a trecutului, este prologul unei vieti frumoase, care mi-a daruit atat de mult. Am inca nevoie sa lucrez, ma trezesc in fiecare zi cu o gramada de idei", a declarat , potrivit AFP, la o conferinta de presa in prezenta fiului sau, , si a magnatului mexican din (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Pepe și-a sarbatorit tatal. Imaginea speciala postata de artist in ziua in care parintele lui a implinit 75 de ani: „Forța și echilibrul nostru” / FOTO

10:10, 20.03.2024 - Pepe se mandrește cu familia lui, iar de curand, artistul a avut motiv de sarbatoare. Tatal lui, Ion Pascu, a implinit ieri 75 de ani. Cum a fost vorba de un moment special, cantarețul nu a ratat momentul pentru a-și exprima public iubirea pentru parintele lui.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

Alex Macarie de la Mireasa, sezonul 7, și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 28 de ani. Ce fost concurent i-a dat dedicații pe TikTok / FOTO

16:31, 06.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala pentru Alex Macarie, care a participat la Mireasa, sezonul 7. A implinit 28 de ani, iar oamenii dragi nu au uitat de acest moment important. Un fost concurent dintr-un sezon diferit i-a dat dedicații pe TiKTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?