Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Primele imagini din vacanţă cu Simona Gherghe şi iubitul ei: "Singurul impediment ar fi... "

Publicat:

a plecat într-o bine meritata vacanta alaturi de iubitul ei. Vedeta a postat pe o retea de socializare câteva imagini din Normandia.

Dupa un an de satisfactii profesionale, a plecat în concediu alaturi de partenerul ei de viata. Prezentatoarea emisiunii "" petrece momente placute în Normandia, singur dezavantaj fiind ca nu prea functioneaza conexiunea la internet.

"Am ajuns în pitoreasca Normandie, prima destinatie a vacantei. Ma întorc aici dupa aproape 20 de ani, cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Vacanța de Vedeta. Ce face Geanina Ilieș de fiecare data cand merge in vacanța. Prezentatoarea TV, momente speciale alaturi de fiul ei: „Imi place sa...” / VIDEO

16:45, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a dezvaluit ce face de fiecare data cand merge in vacanța. Indragita prezentatoare TV a petrecut momente speciale alaturi de fiul ei, in Barcelona. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Vacanța de Vedeta.

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Iuliana Pepene și iubitul, imagini din vacanța. Ipostazele tandre in care s-a afișat prezentatoarea TV cu Alex Roman / FOTO

15:51, 11.02.2024 - Iuliana Pepene și iubitul ei au plecat intr-o vacanța de lux in urma cu cateva zile. Cei doi au ales Tanzania, destinația preferata de mulți romani care vor sa dea temperaturile din Romania pe vremea mai calda.

Imagini cu casa in care locuiește Teo Trandafir. Ce pretenții a avut pentru bucataria vilei

15:00, 11.02.2024 - Teo Trandafir locuiește intr-o superba vila, in București, alaturi de fiica ei, Maia. Prezentatoarea a fost nevoita sa stea cu chirie pana cand casa din zona de Nord a Capitalei a fost complet renovata dupa dorințele sale.In vara anului 2019, Teo Trandafir a achiziționat o casa in zona de Nord a Bucureștiului,…

Ramona Gabor, imagini din vacanța de lux. Destinația in care se relaxeaza vedeta: „Paradisul” / FOTO

19:40, 28.01.2024 - Pentru cele mai multe vedete, luna ianuarie este dedicata vacanțelor și așa s-a intamplat și in cazul Ramonei Gabor. Sora Monicai Gabor a plecat intr-o destinație extrem de cunoscuta, in special in randul celor care adora caldura.


Ce parere ai despre aceasta stire?