Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Liviu Vârciu se însoară? S-a pozat în costum elegant: "Aștept mireasa"

Publicat:

Mai are o luna pana cand va deveni tata pentru a doua oara și se gandește la casatorie. și-a lasat astazi admiratoarele fara cuvinte cu o fotografie in care apare in costum elegant, de mire.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Liviu Varciu, uluit de talentul fiului sau. Ce face Matei deja? „Il vad pe ritm” VIDEO EXCLUSIV

15:20, 17.03.2024 - Liviu Varciu a dat lovitura pe plan muzical spre finalul liceului, cand a inființat trupa L.A., care a devenit un adevarat fenomen. Inca de la 4 ani el era sufletul petrecerilor și voia sa i se dea șansa de a canta, ceea ce s-a și intamplat. Se pare ca juniorul sau, Matei, ar avea șanse […] The post…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat intr-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasa”

13:25, 02.02.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 au mers intr-un loc pe care fosta concurenta a emisiunii il numesc „Acasa”. Probabil ca mulți dintre fanii show-ului și-au dat seama ca este vorba despre Dubai.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriza pentru susținatorii ei. Cum s-a pozat alaturi de micuțul Tudor Gabriel

23:05, 28.01.2024 - Gabriela a publicat o noua fotografie in care apare alaturi de fiul sau. Cei care au susținut-o in cadrul sezonului 6 Mireasa au fost incantați sa vada cat de mult a crescut Tudor Gabriel.


Ce parere ai despre aceasta stire?